Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 08:27, 28 paź 2016

eee_taam napisał(a)

bo my inny ustój mieliśmy ....... i w dobrym guście było miec cos zachodniego obcego bo lepsze bo ładniejsze ....bo cos tam)

do dziś tak jest wybieramy obce wyroby....niekiedy nawet nie znając co oferują rodzimi producenci.....lansuje się produkty importowane ..ignorując rodzime.

A to swoją drogą... Cześć rzeczy staram się kupować polskich, bo trzeba wspierać lokalsów, ale ja z tych co głównie na ceny patrzą
Sebek 08:30, 28 paź 2016

Kawa napisał(a)
Sebuś a ty nie masz czasem nasion orlika twojego różowego hę?

Kamila - nawet lepiej, mam srylion siewek pochowanych w rabatach Tylko z nimi jest ten problem, że mogą być białe albo różowe albo niskie fioletowe. Ukopie Ci je jak chcesz - a z tego co pamiętam chciałaś
Basilikum 09:02, 28 paź 2016

Sebek napisał(a)

Odpakowalem Musiałem sprawdzić, czy nie pomylony

my tez chcemy poogladac, nie mow, ze do wigilii mamy czekac
Basilikum 09:06, 28 paź 2016

eee_taam napisał(a)

bo my inny ustój mieliśmy ....... i w dobrym guście było miec cos zachodniego obcego bo lepsze bo ładniejsze ....bo cos tam)

do dziś tak jest wybieramy obce wyroby....niekiedy nawet nie znając co oferują rodzimi producenci.....lansuje się produkty importowane ..ignorując rodzime.

a ja znow na odwrot, jak jade do Pl to szukam specjalnie produktow typowo polskich. Kupuje ciuchy w sklepach gdzie szyte i projektowane jest w Pl ....
ostatnio padlo na porcelane boleslawiecka
Sebek 09:14, 28 paź 2016

Basilikum napisał(a)

my tez chcemy poogladac, nie mow, ze do wigilii mamy czekac

Łap na chwile
Pluszakowa 09:35, 28 paź 2016

Takie prezenty są najlepsze

Szczęściarz już prezenty a co jak teraz będziesz niegrzeczny?
ren133 10:34, 28 paź 2016

Sebek napisał(a)

I o to mi Ania chodzi - właśnie o te analizy Zeby właśnie poznać swoje potrzeby i przestudiować wszystkie za i przeciw, by w efekcie końcowym podnieść sobie tą jakość życia

Ale się nam fajna dyskusja rozwinęła! O architekturze mogę trajkotać godzinami

Suma sumarum to może nie tyle o architekturze jest co o mądrym podejściu do życia Cieszę się bardzo,ze Ty jako przedstawiciel młodego pokolenia takowe masz A poza tym, i to się mocno sprawdza, w życiu osiągniesz tyle ile sobie założysz ... jesli tylko baaaaaardzo tego chcesz dlatego warto być ambitnym ... i właśnie takim ludziom się udaje zawziętym, z pomysłem i nie bojącym się ryzyka
Kawa 10:40, 28 paź 2016

Sebek napisał(a)

Kamila - nawet lepiej, mam srylion siewek pochowanych w rabatach Tylko z nimi jest ten problem, że mogą być białe albo różowe albo niskie fioletowe. Ukopie Ci je jak chcesz - a z tego co pamiętam chciałaś

chcę
a teraz czy lepiej na wiosnę?
jak tobie lepiej
kasja83 12:23, 28 paź 2016

Nie noo......aż mi pośladkami szarpnęło... A ja na Podsiadło się wybieram
lojalna_ 15:33, 28 paź 2016

Sebek cos Ty sie wczoraj tak ukrywał przed nami.? Hm ?

,)