Dzwoniła Pszczółka Ewa i powiedziała, że ogród będzie w TVN w niedzielę, premiera o 8 lub w TVN Meteo o 9.
Dzięki Aniu za link o spotkaniu, popatrzyłam sobie jakie mieliście świetne spotkanie.
Niby narzędzia takie same macie A jak je różnie i pięknie przedstawiacie. Niektóre nawet na wielkich balach były I z właścicielami się bardzo zżyły . Dowód ? Ewa nowych wcale nie kupuje Ale chore czy ranne dzielnie ratuje.
Dziękuję za tyle wpisów, noc mnie zastała, już ciemno, rano projekcik a teraz piszę osobisty artykuł o moich odczuciach w ogrodzie Wollerton, który pokochałam od pierwszego wejrzenia. Jutro premiera i ponad 80 zdjęć. Pragnę Was uszczęśliwić na niedzielę, a w poniedziałek kolejna porcja ogrodowych detali - miniaturowe wiktoriańskie szklarenki i klosze ze szkła. Kondzio, chodziło mi o to żebyś był szczęśliwy w święta i inaczej zaczął o nich myśleć. Możecie spędzić czas nie na odwiedzinach, ale właśnie na rozmowach i planowaniu ogrodu, wyjrzeć sobie przez okno i popatrzeć na piękny świat
Dzwoniła Pszczółka Ewa i powiedziała, że ogród będzie w TVN w niedzielę, premiera o 8 lub w TVN Meteo o 9. Wspaniała wiadomość