Piękna ta Twoja róża Aniu ale wygląda inaczej niż moja.
Czy ten fiolet może być skutkiem zbyt dużego nasłonecznienia?
Oderwałam wczoraj jeden kwiatek i rozłożyłam go na "drobne", okazało się że kwiat składa się z pięćdziesięciu płatków. Jest jakaś inna która ma tyle samo płatków co Kronenburg ?
Napisz Aniu proszę jak długo utrzymuje się kwiat na Twojej, powiedzmy od takiego pączka.
Jutro zrobię kolejne, bo coś mi się zdaje że ona ma zbyt szybkie tempo.
Werbena patagońska wysiana znasionek uzbieranych z zeszłego roku i werbena z ogrodniczego - nasiona marki Legutko. Aż się chce odesłać,bo mam ze 20 opakowań tego produktu patagońskopodobnego.
oj Sebek....to nie była dobra decyzja
Nicea to takie miasto w którym nie da się nie zakochać
jest cudowną kompilacją nowoczesnego, luksusowego miasta i wspaniałej, historycznej części w pobliżu wzgórza zamkowego, z totalnie unikalną starą, barokową starówką ... bardzo kolorową, tętniącą życiem nawet w środku nocy z nieziemsko pachnącą cudowną, miejscową kuchnią ....
jestem zakochana w tym miejscu...w obu jego odsłonach...
...z bulwaru, nocą, widok na wzgórze jest taki:
mam masę zdjęć ze starej Nicei ... jak czas pozwoli to jesienią zrobię album na issuu
i dużo innych, cały czas kino wyświetla jakiś film, jest to ciekawe dla tych których zinteresuje jak powstawały filmy jak nie było kompa no i tych którzy uwielbiali dobranocki od wilka i zająca, piaskowego dziadka po gąskę balbinkę a oczywiście króluje Bolek i Lolek - w każdym razie ja polecam w Rzeszowie