Zakupiłam 4 u finki posadziłam w czerwcu, póki co malutkie i chyba wolno rosną, ale nie wiem czy w dobrym miejscu, bo jakoś wybarwienie straciły i z toffi robią się zielone.
Rabarbar przykryty będzie miał cieplej, można dodatkowo ogacić dzwon słomą, wtedy o miesiąc wcześniej masz zbiory, ogonki będą bardziej różowe, delikatne i słodsze, nie wytworzą tyle kwasku
No i nie trzeba ich obierać z normalnie łykowatej skórki. Będzie o tym w artykule i sposoby bielenie także.
Dzisiaj, zanęcona wczorajszymi wspomnieniami Pszczółki, napisałam na ten przykład o kloszach do bielenia rabarbaru, premiera niebawem i nawet mam pona 40 zdjęć kloszy
Ostatnio zdjęcia śnieżne wkleiłam, ale odzew był kiepski Za mało się dzieje
I bez ciebie na tym etapie kuchnię zrobią..a ty lecz się i pisz wspaniałe artykuły
wiesz, wszyscy zakręceni świętami, jak się wykaraskasz z choróbska pojedź na Bronisze i zrób relację w typie detale i dodatki do ogrodu w stylu nowoczesnym, naturalnym, parkowym itd, myślę, że taki artykuł sie przyda i ty się ożywisz; mam nadzieję, że nie gniewasz się za rady, bo widzę, że zima dokuczam choć nie jest taka zła, było gorzej!
buziaki
Irenko to cudny pomysł!!!! Myslę że wiele osób byłoby taką ściągawką zachwycone zatem dołaczam się do tego pomysłu
Przydałoby się mieć jeszcze takie Bronisze na miejscu
I bez ciebie na tym etapie kuchnię zrobią..a ty lecz się i pisz wspaniałe artykuły
wiesz, wszyscy zakręceni świętami, jak się wykaraskasz z choróbska pojedź na Bronisze i zrób relację w typie detale i dodatki do ogrodu w stylu nowoczesnym, naturalnym, parkowym itd, myślę, że taki artykuł sie przyda i ty się ożywisz; mam nadzieję, że nie gniewasz się za rady, bo widzę, że zima dokuczam choć nie jest taka zła, było gorzej!
buziaki
Irenko to cudny pomysł!!!! Myslę że wiele osób byłoby taką ściągawką zachwycone zatem dołaczam się do tego pomysłu
buziaki
Znalazłam fajny wzór kompostownika - podobny do ula, każdy segment może być oddzielnie zdejmowany lub dokładany. Można samodzielnie wykonać z desek z odzysku.
Ja też, wiem jak u nas było, wianek uwiła Ela co się zarzekała, że nigdy w życiu, że ona sobie nie wyobrażała, że tylko pobyć z nami i tak dalej, zobaczycie że pójdzie nadspodziewanie łatwo
Danusia, jak ty to już wiesz z praktyki, to bez obaw
mam pomysły, a to już dużo chyba?
na pewno śmieszne będą, ale dla dzieci taki a dla nas coś w twoim stylu
gdzie przepadłaś, ze świecą cię szukałam!!!!
Ja też, wiem jak u nas było, wianek uwiła Ela co się zarzekała, że nigdy w życiu, że ona sobie nie wyobrażała, że tylko pobyć z nami i tak dalej, zobaczycie że pójdzie nadspodziewanie łatwo