Ostatnio zdjęcia śnieżne wkleiłam, ale odzew był kiepski Za mało się dzieje
I bez ciebie na tym etapie kuchnię zrobią..a ty lecz się i pisz wspaniałe artykuły
wiesz, wszyscy zakręceni świętami, jak się wykaraskasz z choróbska pojedź na Bronisze i zrób relację w typie detale i dodatki do ogrodu w stylu nowoczesnym, naturalnym, parkowym itd, myślę, że taki artykuł sie przyda i ty się ożywisz; mam nadzieję, że nie gniewasz się za rady, bo widzę, że zima dokuczam choć nie jest taka zła, było gorzej!
buziaki
Irenko to cudny pomysł!!!! Myslę że wiele osób byłoby taką ściągawką zachwycone zatem dołaczam się do tego pomysłu
Przydałoby się mieć jeszcze takie Bronisze na miejscu
I bez ciebie na tym etapie kuchnię zrobią..a ty lecz się i pisz wspaniałe artykuły
wiesz, wszyscy zakręceni świętami, jak się wykaraskasz z choróbska pojedź na Bronisze i zrób relację w typie detale i dodatki do ogrodu w stylu nowoczesnym, naturalnym, parkowym itd, myślę, że taki artykuł sie przyda i ty się ożywisz; mam nadzieję, że nie gniewasz się za rady, bo widzę, że zima dokuczam choć nie jest taka zła, było gorzej!
buziaki
Irenko to cudny pomysł!!!! Myslę że wiele osób byłoby taką ściągawką zachwycone zatem dołaczam się do tego pomysłu
buziaki
Znalazłam fajny wzór kompostownika - podobny do ula, każdy segment może być oddzielnie zdejmowany lub dokładany. Można samodzielnie wykonać z desek z odzysku.
Ja też, wiem jak u nas było, wianek uwiła Ela co się zarzekała, że nigdy w życiu, że ona sobie nie wyobrażała, że tylko pobyć z nami i tak dalej, zobaczycie że pójdzie nadspodziewanie łatwo
Danusia, jak ty to już wiesz z praktyki, to bez obaw
mam pomysły, a to już dużo chyba?
na pewno śmieszne będą, ale dla dzieci taki a dla nas coś w twoim stylu
gdzie przepadłaś, ze świecą cię szukałam!!!!
Ja też, wiem jak u nas było, wianek uwiła Ela co się zarzekała, że nigdy w życiu, że ona sobie nie wyobrażała, że tylko pobyć z nami i tak dalej, zobaczycie że pójdzie nadspodziewanie łatwo
droga Danusiu widziałam już Twoje lustro nad przecudną sadzawką .. Tylko że u mnie odbije się w lustrze co ??? Fasada domu.. Ten trawnik jest naprawdę pyciu pyciu.. Nie mam tyle zieleni żeby lustro mogło ją odbić .. Druga strona medalu jest taka że do tej pory miałam przepiękny widok za płotem .. Teraz ma tam powstać dom weselny. I być może trzeba będzie wszystko przekombinować na nowo ..
Ale lustro można umieścić ukośnie, a dom weselny to już jest wieeelki powód żeby sadzić gęste i wysokie żywopłoty.
Ja wysłoniłam nimi wszystko co trzeba, a miałam co, teraz nie widać.