Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

KasiaWB 23:34, 10 gru 2012

kaisog1 napisał(a)

KasiaWB ojj szybko wprawy nabierzesz Jakby co wal jak w dym!

masz jak w banku ) ojj dawno nie robiłam prac plastycznych - ostatnio w podstawówce) , trochę muszę sobie poprzypominać ), ale teraz są większe możliwości i tyyylleeee inspiracji np. u Ciebie będę się inspirować u Ciebie i prosić o porady jak tak patrzę ile fajnych zajęć moje dziecko ma w przedszkolu, to pierwszy raz w życiu stwierdzam, że mogłabym być znowu przedszkolakiem )) cały czas zabawa, jeść podsuną, no i chwila na drzemkę też jest przewidziana )
monteverde 00:02, 11 gru 2012

jak się ma małe dzieci to fajnie tak z nimi pracować ale i ja z chęcią podglądam Wasze prace
Martek 00:39, 11 gru 2012

Jak się robi notatnik na prezent Kaisog ???

A do prac plastycznych wcale nie trzeba mieć dziecka i wykorzystywać je do ukrycia,że się ma ochotę coś poplastycznić ja takie małe ozdóbki z masy solnej lub samoutwardzalnej gliny robię do przyozdabiania prezentów .Takie "wisioreczki" tematyczne na różne okazje na końcach wstążki lub sznureczka
Monteverde do dzieła i pokaż )))))))
Martek 00:40, 11 gru 2012

Gocha masę solną robisz 1:1 czy więcej dajesz mąki ?
monteverde 00:41, 11 gru 2012

Nie mam takiej potrzeby dzieciaki z Warsztatów w tym roku znowu przyniosły mi stroik
Martek 00:50, 11 gru 2012

monteverde napisał(a)
Nie mam takiej potrzeby dzieciaki z Warsztatów w tym roku znowu przyniosły mi stroik

Takiej to dobrze
Rench 01:17, 11 gru 2012

A zrób Małgosiu pierniki lukrowane i dekorowane cukierkami. Nie dość że piękne,to jeszcze jak smakują
Moje dzieci to uwielbiały, do dzisiaj mam foremki różnych postaci, nawet ferrari jest,że nie wspomnę o koniku na biegunach,który był numerem popisowym mojego syna.
Kuchnia po takich pracach była w opłakanym stanie,ale moje dzieci cały czas wspominają to dekorowanie mimo iz mają 21 i 17 lat
kaisog1 08:13, 11 gru 2012

Julia to nie ciacha to masa solna

Kasia ja bym sie też zamieniła w przedszkolaka Faktycznie, wszystko pod nos podane i zabawa do upadłego No i ta drzemeczka..... ehhhh

Ania faktycznie to świetna zabawa

Marta wykorzystujesz scrabooking I masz racje do prac plastycznych wcale dziecka nie potrzeba Jak Kuby nie było tyz różne cudaki robiłam
A tu masz jedna fotkę notatnika, bo nie skończony jeszcze Jak będzie skończony to pokaże jak go zrobić

Masę solna robie 1:1. Jak dasz za dużo mąki masa będzie się kruszyć....

Renatko pierniki obraziły się na mnie. Robiłam już tyle razy i nigdy nie miękną. Można nimi zabić normalnie Ale z Kuba pieczemy ciasteczka, np. kruche i dekorujemy je
Przetacznik 08:41, 11 gru 2012

No dobrze Gosiu to i ja biorę wzór z Ciebie i ruszam piernikowo bo mi dzieci nie dają spokoju : ) Pozdrawiam
Gardenarium 09:13, 11 gru 2012

Żeby nie wpaść w kompleksy trzeba po prostu zrobić warsztaty. Albo wziąć udział w warsztatach

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies