Myślę że Pomponella jest za blisko Eden.Eden rośnie dość wysoko i szeroko, a Pomoponella jest z tych mniejszych.. Może daj ja po lewej od drzewka...
Ale ja na różach się nie znam. Pomponella u mnie po 3 latach ma ok metra średnicy i wysokość dość małą.. . Szkoda by taką piękna róże zjadła pnąca.. Może coś w jej miejsce zimozielonego... by zimą nie było pusto. .... próbuję myśleć ,ale kiepsko mi to idzie.. Wiem, że zawsze mam posadzone za gęsto U innych tego pilnuję a u siebie nie potrafię.. szkoda mi każdego centymetra ziemi
a chyba jeszcze nie zamorduje, co ja zrobie z ta fura zboza w garazu, a wlasciwie to z dwoma furami w dwoch garazach i jedna u sasiada. Mlocenie bedzie jak wrocimy z Pl.
O i udalo sie nie mam koncepcji z czego zrobic obrzeza, niestety nie mamy jeszcze kostki jedynie zwirek rozsypany,wiec poukladalam takie kamienie, ale w sumienwugladaja srednio... No i jeszcze co tam dac? Rabatka znajduje sie zaraz przy wjezdzie,wiec fajnie jakby sie ladnie prezentowala,jakies pomysly?
I ja o mały włos bym Ci dzisiaj zrobiła niespodziankę, ale plany troszkę się pozmieniały i nici z mojej niedpodzianki
Ale buziaczki i pozdrowienia o stąd zostawiam