Witaj i podglądaj do woli.Ja też się inspiruje innymi ogrodami choć nie wszystko u nas pasuje.Co do tych nieszczesnych host to teraz nie wiem czy tam nie będzie ich za bardzo przypalać ale przecież brzozy dadzą chyba trochę cienia☺Pozdrawiam i zapraszam częściej ☺Kwiatuch na powitanie
Kasiu Tak na szybko teraz nabazgrałam .Dobrze że zapytałaś o strony swiata. Teraz to nie wiem czy hosty tam sadzić bo cały dzień w sumie miałyby słonko.
Takie maluszki to i u mnie po podziale są no ale przecież rosną. To jest świeża rabata ?Jakie masz brzozy posadzone?Ilona czy 8 brzóz na rabacie to nie za dużo tak się cicho zastanawiam bo potem będzie ciężko je usunąć. Jak myślisz? A i co tam jeszcze posadzisz☺
Zawiodłam się na tojadzie,miał być granatowy, a jest jakiś wypłowiały niebieski.
Kupiłam 3 kolory,a wszystkie sa takie same,jeszcze raz podstolec się nie sprawdził w zetelności
Hortensje fajnie sobie poczynają
Prezentacja jednorocznych ostrózek karłowatych.
Z bliska sa sliczne, ale szału nie było w kompozycji,może w kolejnym sezonie będze lepiej,kiedy same się rozsieją.
Tarmoszę je na wszystkie strony świata,żeby je rozmnozyć
ta jakaś inna
A teraz kilka zdjęć z pobytu Ewy z rodzinką u nas. Zrobiłam tylko kilka zdjęć zupełnie jak nie ja. Właściwie to zdjęcia robili synowie bo ja nawet na to nie miałam czasu.
A te fotki przy pustym stole a to dlatego że już byli spakowani do samochodu i chwilkę jeszcze przysiedliśmy na tarasie.
Ewo jeszcze raz dzięki że nas odwiedziliście.
Ło matko,jak się spisałam,to może teraz coś na okrasę z fotek
Black Magic
Mizerna w tym sezonie,ale trzeba jejwybaczyć odrodziła się z jednego pędu.
Debiutantka.
Róża Klasztorna - Uetersener Klosterrose. Pięknie pachnie.
To chyba Prince
Brother Cadfael, jaki on byłby sliczny gdyby go nie przyjarało...