Renia cok cmok za summer song bo mam na liście proszę zmierz krzak na szerokość i wysokość i jak dlugo masz i co z tym cieciem myślisz u mnie róże marne choc czesc nawet wygląda ok i do kwitnienia sie szykują a wielkokwiatowe wiele miejsca nie zajmują fajnie ze jesteś miej sie dobrze
Powiedz jak sprawuje się u Ciebie Brother?kwiaty ma cudne,tworzy nowe pączki ale łysy u mnie i sama nie wiem co z nim począć.na jakim stanowisku go masz?
Summer w 3 sezonie osiągnęła Wysokość ok 1,20m ,a korona do 1m szerokości.
Piszę korona ,bo przez to że nie cięłam wiosną, zrobił się krzew dołem wąski i łysy,a górą szeroko rozłożona czapa. Musiałam dać podpórki,żeby się nie pokładała pod ciężarem kwiatów.
Póki co, u mnie kwitną pojedyncze kwiatki róż,ale mają jeszcze dużo zawiązanych pąków, nie będzie to już powtórki z czerwca,ale zawsze coś
Ewik ,Pszczelarnia - mój Brother jest zieleniutki, dzisiaj przyjrzałam się mu uważnie, może jakieś 3 listki na samym dole miał poplamkowane tylko.
Nad przypalonymi kwiatami tylko ubolewam,ale on rośnie na patelni.
Mam nadzieje,ze w kolejnych sezonach będzie lepiej.
Wróciłaś. Róż nie widzę, więc pochwalę ostróżki jednoroczne
Mam tojad, ale słabo rośnie.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Widziałam je u Sebka, są śliczne, tę fioletową miał
U mnie róże powtórnie tez byle jak, najlepiej idą te, co w upały przesadziłam, po kilka pąków
a reszta mnie się ostatnio nie podoba, też nie mam co pokazywać, no bo co, wkoło to samo urlop brzmi bardzo dobrze, dopiero w planie