Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :)

RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :)

Rench 02:24, 05 sie 2015

Rewizyty jutro,tzn dzisiaj,ale później. Pospać troche muszę
Mój Agapant na dobranoc
mira 08:58, 05 sie 2015

Renia cok cmok za summer song bo mam na liście proszę zmierz krzak na szerokość i wysokość i jak dlugo masz i co z tym cieciem myślisz u mnie róże marne choc czesc nawet wygląda ok i do kwitnienia sie szykują a wielkokwiatowe wiele miejsca nie zajmują fajnie ze jesteś miej sie dobrze
Ewik 11:30, 05 sie 2015

Powiedz jak sprawuje się u Ciebie Brother?kwiaty ma cudne,tworzy nowe pączki ale łysy u mnie i sama nie wiem co z nim począć.na jakim stanowisku go masz?
Pszczelarnia 12:07, 05 sie 2015

Ewik napisał(a)
Powiedz jak sprawuje się u Ciebie Brother?kwiaty ma cudne,tworzy nowe pączki ale łysy u mnie i sama nie wiem co z nim począć.na jakim stanowisku go masz?

O ja mam tak samo, nie umiem sobie z nim poradzić. Czy on taki jest z natury? Już myślę, czy nie przesadzić go jesienią na przeciągi.
Rench 13:33, 05 sie 2015

mira napisał(a)
Renia cok cmok za summer song bo mam na liście proszę zmierz krzak na szerokość i wysokość i jak dlugo masz i co z tym cieciem myślisz u mnie róże marne choc czesc nawet wygląda ok i do kwitnienia sie szykują a wielkokwiatowe wiele miejsca nie zajmują fajnie ze jesteś miej sie dobrze

Summer w 3 sezonie osiągnęła Wysokość ok 1,20m ,a korona do 1m szerokości.
Piszę korona ,bo przez to że nie cięłam wiosną, zrobił się krzew dołem wąski i łysy,a górą szeroko rozłożona czapa. Musiałam dać podpórki,żeby się nie pokładała pod ciężarem kwiatów.
Póki co, u mnie kwitną pojedyncze kwiatki róż,ale mają jeszcze dużo zawiązanych pąków, nie będzie to już powtórki z czerwca,ale zawsze coś
Rench 13:39, 05 sie 2015

Ewik ,Pszczelarnia - mój Brother jest zieleniutki, dzisiaj przyjrzałam się mu uważnie, może jakieś 3 listki na samym dole miał poplamkowane tylko.
Nad przypalonymi kwiatami tylko ubolewam,ale on rośnie na patelni.
Mam nadzieje,ze w kolejnych sezonach będzie lepiej.
Tess 13:45, 05 sie 2015

Wróciłaś. Róż nie widzę, więc pochwalę ostróżki jednoroczne
Mam tojad, ale słabo rośnie.
paniprzyroda 13:46, 05 sie 2015

Już się zastanawiałam, co tak długo cicho U mnie również drugie tłoczenie róż słabsze, ale pogoda w tym roku robi swoje, najpierw zimno, teraz upał.
Milka 16:56, 05 sie 2015

Rench napisał(a)
Prezentacja jednorocznych ostrózek karłowatych.
Z bliska sa sliczne, ale szału nie było w kompozycji,może w kolejnym sezonie będze lepiej,kiedy same się rozsieją.
Tarmoszę je na wszystkie strony świata,żeby je rozmnozyć

ta jakaś inna

Widziałam je u Sebka, są śliczne, tę fioletową miał
U mnie róże powtórnie tez byle jak, najlepiej idą te, co w upały przesadziłam, po kilka pąków
a reszta mnie się ostatnio nie podoba, też nie mam co pokazywać, no bo co, wkoło to samo urlop brzmi bardzo dobrze, dopiero w planie
Kasya 17:05, 05 sie 2015

oj Reniu, róze masz zachwycajace, ale to nic nowego

summer song teraz mi wpadła w oko, a jak wypada w porownaniu z easy does it ?