Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gardenarium "

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:22, 08 gru 2012

Do góry
Ona chyba myślałą o innym kremie niż ja chciałam robić, ale i tak wybiorę kolor sama nie zważając na nic. Intuicją będę się kierowała i moim zmysłem postrzegania kolorów
Holandia - Mondo Verde. 12:18, 08 gru 2012

Do góry
Magda70 napisał(a)
Juz wiem co będę oglądać w Holandii w 2013 r.

Dzięki

Proponuje jeszcze te ogrody, w których byłam wcześniej

https://www.ogrodowisko.pl/tag/ogrody-holenderskie

i dojdą wspaniałe ogrody z tego roku, które opiszę zimą.
Połowa działki - czyli mam powoli dość 12:16, 08 gru 2012

Do góry
Halinko pozdrowienia dla Ciebie i M, że tak dzielnie wytrzymał na spotkaniu
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:09, 08 gru 2012

Do góry
Optuję za świerkowym, pokaż Irenko swoje drzwi teraz
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:08, 08 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Irenko, pomyśl czy chcesz naturalny czy na bogato?

Potem wybierz szyszki, owocki, cynamon i inne takie albo kolorowe bombki i kwiaty

no widzisz, już mnie naprowadzasz...może na bogato zrobić?
na jakim podkładzie, wiklina bielona, świerkowy, czy jeszcze coś innego? jak bogaty, to w jakich kolorach, złoto i srebro, czy czerwień?
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 12:08, 08 gru 2012

Do góry
Oczywiście, że się spotkaliśmy - i na święta wielkanocne także, były skrzyneczki z odzysku i dekoracje. Tutaj link

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1609-dekoracje-na-wielkanoc-i-obsadzanie-skrzyneczek

a wszelkie inne dekoracyjno-towarzyskie spotkania są w dziale dekoracje

https://www.ogrodowisko.pl/forum/46-dekoracje-ogrodowe-swiateczne-i-okolicznosciowe
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:06, 08 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
kokietuje jak nic, a będzie super

Danusiu, nie kokietuję...tak myślę, jak połączyć kolory w wianku z kolorystyką w domu, żeby te dekoracje świąteczne były spójne i na razie kolor, to największy mój problem;
do tej pory po prostu coś tam robiłam, aby udekorować, a teraz, im więcej ładnych rzeczy zobaczyłam, tym mam trudniej; tu same pomysłowe dziewczyny i wielkie talenty, wzorować się jest na czym, ale i tak nie wiem co wybrać!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:05, 08 gru 2012

Do góry
Irenko, pomyśl czy chcesz naturalny czy na bogato?

Potem wybierz szyszki, owocki, cynamon i inne takie albo kolorowe bombki i kwiaty
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:57, 08 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Irenko, jak nie masz pomysłu, zrób jak Mati - wielokolorowy, czerwień, pomarańcz i szafirowy akcent też nie zaszkodzi. Oj pokażesz - będzie piękny

Danusiu, liczę na to, że mi ta niemoc twórcza do środy minie i coś wymyślę, dzięki za podpowiedź
Waligóra już doczytał i też zaczyna ze mną o wiankach rozmawiać, dobre
Taki sobie ogród Beaty. 11:47, 08 gru 2012

Do góry
Fajnie się robi Nastrojowo
Pszczelarnia 11:40, 08 gru 2012

Do góry
Jak dobrze pójdzie w niedzielę zobaczymy Pszczółkę w TVN.

Wczoraj wysyłałam fotki z naszego spotkania oraz zdjęcia róży kłodzkiej i ośmiału większego.
O Ogrodowisku będzie też mowa

Oczekujcie, że zobaczycie się na fotkach (nie wiem kto i gdzie ) ale starałam się aby wszyscy byli, a zdjęcie ogólne na pewno jest

Tak więc kolejny ogród z Ogrodowiska w Mai w ogrodzie To nie na 100%, ale nadzieja że to już - może być Pozdrawiam sympatyków ogrodu Pszczelarnia
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:35, 08 gru 2012

Do góry
kokietuje jak nic, a będzie super
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 11:35, 08 gru 2012

Do góry
Będę miała jak to mówią "kuchnię otwartą" - u mnie opcja bez drzwiczek
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 11:33, 08 gru 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
Doczytałam wszystko...ale tempo z tą kuchnią, wylewka schnie, sprzęt zamówiony...w jakim kolorze?.....ba nawet mini kącik w planie!
bardzo ciekawa jestem efektu finalnego, ale znając twój gust i styl, wiem, ze będzie super

Irenko, ja improwizuję.. a co wyjdzie to nie wiem wcale. Mam nadzieję, że dobrze, Zmywarka będzie zabudowana, kuchnia nie, a lodówka? nie wiem, jeszcze nie mam Stara tylko stoi, ale na pewno zmienię no i na efekt będę czekać chyba do wiosny, wszak trzeba wyszukać detale.

Nie mam też namiarów na dobrego wykonawcę frontów czyli angielskiej czy francuskiej kuchni z przeszkloną witrynką, Jeśli ktoś ma namiary usilnie proszę na priva
Fronty jak to Kasia nazwała off white Myślałam o kremie, ale podobno teraz się nie robi.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 11:29, 08 gru 2012

Do góry
Jak to miło z Wami pogadać nic nie mówiąc. Jest duuużo lepiej, kaszel minie po Flegaminie hehe chyba to prawda. Ale w domu siedzę i pilnuję mojej powstającej kuchni a i zerkam przez okno z gabinetu, widzę wszak ulicę bo mam wokół drzwi dookoła okna, to wielka zaleta, Dopiero co przemknął się obcy kot i Kropa go pogoniła ot co.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:23, 08 gru 2012

Do góry
Irenko, jak nie masz pomysłu, zrób jak Mati - wielokolorowy, czerwień, pomarańcz i szafirowy akcent też nie zaszkodzi. Oj pokażesz - będzie piękny
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:20, 08 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Jaki dezerter, Przecież to się samo naklei i co by i nie było - będzie ładnie, To tylko zabawa i miłe spotkanie. Efekty będą powalające, zobaczycie

Danusiu, no właśnie, to jest miłe spotkanie w tak zalatanym świecie i zabawa będzie super
najwyżej mojego wianka nie pokażę
miłego dzionka ci życzę
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:18, 08 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Irenko założyłam dla Was wątek na relację

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2601-wiankowanie-wroclawskie-2012

Danusiu, oj czuwasz dziękuję w imieniu swoim i dziewczyn
fotki będą, no bo wianki warte będą pokazania ja nadal nie mam koncepcji na swój!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:13, 08 gru 2012

Do góry
Martek napisał(a)

U mnie też dziś dosypało nieco - to dobrze. Grześ zamiata chodniki, a roślinkom będzie cieplej.

U mnie też dosypało to świetnie tylko ... w prawo ,w lewo nie widzę mojego Grzesia ))))))))
Pozdrawiam Danusiu

Marta, starszeego synka pogoń do odśnieżania, ruch to zdrowie i mięśnie sobie buduje

Ja mogę odśnieżać,koszę trawę , tnę wysokie tuje piłą to co to dla mnie pomachać łopatą ...?
Żartowałam

wiem, że możesz ale niech i chłopcy się wciągają do pewnych działań, wyjdzie im to tylko na korzyść
i życzę udanego dzionka; pewnie też u ciebie zimno, u nas jak na grudzień, to nawet bardzo!!!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 10:36, 08 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
A Wy też porażone? Wszystko kupujecie i tylko chodzicie po stronkach i wyszukujecie?

Jeśli chodzi o mnie, to ja większość rzeczy do domu kupiłam w necie Od AGD po różne "durnostojki", jak to mawia mój M A wynika to z faktu, że moje ulubione sklepy z różnymi artykułami do kuchni czy do wystroju wnętrz są w W-wie. Gdybym miała po nie specjalnie jeździć, to by się to kompletnie nie opłacało. Zamawiam więc przez internet i mam w ciągu 2-3 dni. Szybko i bezpiecznie. Jak na razie nie było żadnego przykrego incydentu.
Bardzo fajny sklepik ma Twoja sąsiadka Kasia Wypatrzyłam fajne ramki na zdjęcia

Pozdrawiam i zdrowia życzę
Miłego dnia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies