nie szcimałam i teraz widok jest troche zmieniony...miedzy basenem a lezakowaniem posadziłam cosik
na granicy kamyk -kora jest karmnik ale bedzie jeszcze aluminiowy ekobord z katowników aluminiowych i dosadzila własnej produkcji carexa silver sceptre
Eeeeee......nic nie widzę
Ależ pytanie zadajesz.....cudnie teraz jest!!!!!!
Mnie sie jeszcze podoba ten "gościu" za płotem....kto go tak pięknie strzyże?
Witaj na ogrodowisku wśród ludzi pozytywnie zakręconych i chętnych do pomocy.Podjęłaś dobrą decyzję w odpowiednim momencie...na początku swojej przygody z ogrodem.
Jeżeli mogę coś podpowiedzieć to linię tej rabaty zachowałabym taką samą jak chodnik.
Witam,
Mam problem z jednym z moich cyprysów. Szyszki na jednym z pędów zrobiły się miękkie i brązowo-pomarańczowe.
Ktoś ma pomysł co to może być? Podejrzewałam chorobę grzybową ale liczę że może to słońce spaliło młode przyrosty?
Jak uważacie?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Po zrobieniu kostki wokół domu czas na rabaty i przedogródek. Walczę z wszechobecnym perzem, którego w trawniku wcześniej nie było. Przyjechał chyba z ziemią. Raz juz zastosowałam roundap ale po wyjeździe na wakacje jak widać na nowo odbiło. I co dalej robić? Było to wcześniej przeorane więc ziemia jest luźna. Zamierzam więc powybierać to co widać na zdjęciach i siac trawę. Na ta rabatę wytyczona wężem zamierzam przesadzać rośliny z mojego za gęstego, niezdarnego klombu.