ozesz w mordę, idę z winem, siąde sobie u góry, zanim mi miejscówkę zajmą. Taki placyk bym mogła miec, bo nie ukrywam, ze placyki w większosci szpetne niesłychanie
Witam wszystkich !
Chciałabym was prosic o pomoc w obsadzeniu ścieżki kamiennej, którą wykonał mój mąż z domu do budynku gospodarczego. Chciałabym jakoś obsadzić co nieco przy ścieżce, zeby nie było samej trawy i kawałek pod budynkiem. Przy budynku jest wiecej cienia , a ściezka jest nasłoneczniona cały dzień. Dołączam zdjęcia jeszcze z niedokońca rozsuniętej ziemi.Nie mam jakiejś koncepcji i pomysłu, wiec liczę na waszą pomoc.
Z góry dziekuję.
To moja Magical Moonlight, na razie mała. Jak sprawdzi się z zielonymi kwiatami, to zakupię więcej
jeżówki codziennie pełniejsze....tylko bardzo niskie. Może to wina ciężkiej ziemi w tym miejscu
A więc tak, na początek pokażę to nad czym pracowałam całe dwa dni urobiłam się na maksa. Nie mam już tego Kargulo-Pawlakowego płotu, z gabionów też zrezygnowałam i wybrałam najtańszą opcję tak jak radziła kachat. Jeszcze tylko trawę posiać no i jak widać tuje przystrzygłam ale delikatnie tym razem