Witaj
Prosze powiedz mi, jak nazywa się trawa na zdjęciu poniżej.
piękna jest.
Czytałam odnośnie pilęgnacji trawnika. Chwastoks nie zniszczy trawy?
Co do psiaka to powiem tak. U nas zaobserwowałam, ze suche placki robią się w miejscu gdzie nasiusia. W środku wypalone a wokół trawa wyższa niż wszędzie.Czy nie moze też tak byc u Ciebie?
Moj klomb w srodku ronda nic Ci nie pomoże bo słuzy mi jako przechowalnik roślin których nie mam gdzie posadzic albo są za male (sklepy wysyłkowe) by gdzie indziej posadzic .Na środku jest oczywiscie rododendron a poza nim bałagan.Zdjecia z tamtego roku.
do marty zielonej
Z twoich nasionek werbena mi w donizkach mi nie wykielkowala wiec wysypalam reszte wprost na rabate....potem troche tam bylo ruszane bo linia kroplujaca byla.montowana i dzis co znajduje?
Praktycznie wyrstaja niektore z rozplenicy
I.woeksze sa takie w pprownaniu z werbenami od ensaty czyli pewniakami
To werbena.prawda???
Witam się dopiero wieczorkiem. Kilka dni przede mną pracowitych. Relaksik był mi bardzo potrzebny, naładowałam akumulatory i teraz mogę działać zarówno w domu jak i w ogrodzie
Gipsówka
Przy tarasie mam tak ciasno. 4m i sąsiad. Słyszymy się niestety. Widzieć mniej, bo się pozasłaniał badziewiem.
Ale sąsiad ma tę przewagę, że dom ma piętrowy a z piętra to mnie w bikini ma jak na talerzu :\