Ja lubię falbankowe mam ich sporo... różnych, a w końcu po 4 latach zakwitły mi te, już je zaczęłam wywalać, a tu patrzę pąki.
Aniu, ale murku cisowego nic nie widać, chyba żeby kopać i o metr te cisy przesunąć, to pewnie trzeba będzie dokupić, żeby wyszedł prostokąt, nawet nie ma jak ich ciąć. Ha, ha...Rzeszów daleko, ale kto wie
ubiegłoroczne siewki, same białe i różowe mam, ale róż jakby w kilku odcieniach
wczoraj obejrzałam to samo miejsce sprzed 3 lat, rany! było tragicznie, jak ja mogłam na forum to pokazywać, dzięki Danusiu za O., bo zmian by chyba nie było
lilie nie zjedzone przez ślimaki
tu dosłownie ciasnota, lilie martagon, jakies inne pachnące i liliowce różne
wypada stąd róża jesienią, a dam coś innego
Napiszcie mi czy taki zawijas z cisa będzie dobrze wyglądał???
Coś mnie nie przekonuje, ale innego pomysłu nie mam żeby zasłonić skrzynki...
Tu gdzie wbity patyk, będzie jaśminowiec. Obok (w lewo)jest studzienka i nie mogę nic posadzić, a krzaczor jaśminowca akurat powinien ją zasłonić. A dalej na prawo będzie różanka.
Jaka zieleń tej stipy ...niesamowita I to wszystko z sadzonek, czy trochę z siewek tez masz?
I super fotka rabaty trawiastej- imponujące takie rozrośniete trawy....Ja sadziłam wczoraj u siebie i nie wiem czy nie za ciasno...jak zwykle zresztą
Witam, mam problem z moimi choinami. Jesienią zeszłego roku wsadziłam z donic 5 drzewek. Na wiosnę zaczęły brązowieć im igły, podlewałam je Pinvitem i dość późno puściły młode przyrosty. Teraz widzę, że świeże igłach również brązowieją. Opryskałam je 1 x Amistarem 250 SC. Proszę o radę co mam robić dalej?