Hrabio - myślałam, że nie byłeś w moim ogrodzie a tu niespodzianka - znasz go od dawna Wielki uśmiech w Twoim kierunku i zapraszam także w realu, może z grupą łódzką? albo na zlocie (wtedy zobaczymy się w Mai w ogrodzie) Sebciu - tuje sadziłam w listopadzie- dostałam (znaczy kupiłam) je w super cenie od Melona już wielkie, ponad 2 metry. Jednak teraz żałuję, że to nie były cisy...już by były duże, ale zależało mi wtedy na zasłonięciu, miałam ze wszystkich stron brzydkie widoki Nawadnianie mieliśmy założone jak posadziliśmy te stożki z przodu, przed kostką, chyba z 5 lat temu. Wróciłam z cmentarza, obejrzę zaraz Maję co i jak
Kochani proszę Was bardzo wymieniajcie odmiany róż ,które mocno ,intensywnie pachną ,tak,że nie trzeba specjalnie w środek nosa wtykać ,żeby poczuć ,a ,żeby zapach roznosił się ,aż dech zapiera ...Są takie na rynku u nas ?
Dodam tylko, że chodzi mi głównie o śliwę IMPERIAL .
W Anglii najbardziej podoba mi się wykaszanie trawników na kilka metrów przy ścieżkach, drogach, a dalej rośnie sobie piękna łąka.
są zobacz Sebek na allegro pełno szkółek je oferuje, a ja kupiłam teraz brzoskwinię Saturn, pyszna
Sebku, potrzebuję rady. Przygotowuję właśnie ciurkadełko do zimy. Pompa wyjęta, ale nie wiem, czy wodę z pojemnika wylać, czy może zostać? Jeśli wylać, to jak to zrobić najwygodniej?