Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 11:12, 01 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Irenko, wybieram się jutro na Opolską do Kwiatona i Krzywdów (chyba tak się to pisze?). Czy byłaś tam może ostatnio i wiesz, że warto? Bo to dla mnie drugi koniec miasta

Warto Aguś, bo u Krzywdów, to dostaniesz oczopląsu, tyle dorodnych roślin; a w Kwiatonie możesz nawet kupować nie tylko w sklepie, ale jak macie firmę, to w hurtowni, będzie taniej; tam jest wszystko
koniecznie potem się pochwal zakupami;

Najpierw jadę na giełdę, ale mam nadzieję, że coś mi zostanie w portfelu, bo u Krzywdów chciałam kupić jakieś kwitnące kwiatuchy do donic na taras. Pochwalę się zakupami, a jakże ! Dzięki za info

U nich cenowo wacha się od 3-30 zł, ale po 30 to już olbrzymie okazy; zamiast na giełdę, lepiej do Kwiatonu, maja większy wybór i lepsze ceny

Naprawdę??? A ja myślałam, że na giełdzie najtaniej Jadę zobaczyć za tymi tanimi trawkami co Madzia kupiła, żurawkami, hortensjami... A do donic (oprócz hortensji) to chcę kupić po prostu to, co mi się spodoba, w odcieniach fioletu oczywiście, najlepiej polecane przez wszystkich petunie, albo surfinie (czym one się różnią?), lobelie...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 11:10, 01 cze 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

u mnie też porządnie padało i zimnica, a moja córa na przekór pogodzie pojechała do szkoły rowerem.....a w czym jej będzie deszcz przeszkadzał?
Uparciuch z Niej

No coż, po kimś to ma... Są tylko dwie opcje po kim ...

hehehe, zawsze można zwalić na dziadków

a i nawet na pradziadków

No bez przesady, bo zaraz cofniemy się do Mieszka I

Mieszko mnie powalił heheheheheh
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 11:06, 01 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

u mnie też porządnie padało i zimnica, a moja córa na przekór pogodzie pojechała do szkoły rowerem.....a w czym jej będzie deszcz przeszkadzał?
Uparciuch z Niej

a i nawet na pradziadków

No bez przesady, bo zaraz cofniemy się do Mieszka I
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 11:06, 01 cze 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Irenko, wybieram się jutro na Opolską do Kwiatona i Krzywdów (chyba tak się to pisze?). Czy byłaś tam może ostatnio i wiesz, że warto? Bo to dla mnie drugi koniec miasta

Warto Aguś, bo u Krzywdów, to dostaniesz oczopląsu, tyle dorodnych roślin; a w Kwiatonie możesz nawet kupować nie tylko w sklepie, ale jak macie firmę, to w hurtowni, będzie taniej; tam jest wszystko

Najpierw jadę na giełdę, ale mam nadzieję, że coś mi zostanie w portfelu, bo u Krzywdów chciałam kupić jakieś kwitnące kwiatuchy do donic na taras. Pochwalę się zakupami, a jakże ! Dzięki za info

U nich cenowo wacha się od 3-30 zł, ale po 30 to już olbrzymie okazy; zamiast na giełdę, lepiej do Kwiatonu, maja większy wybór i lepsze ceny
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 11:05, 01 cze 2012

Do góry
aga_pe napisał(a)

Uparciuch z Niej

a i nawet na pradziadków
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:04, 01 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
Dzieciaków szkoda, ale one maja w sobie tę radość, że im pogoda niestraszna o ile dobrze ubrani
Jak twoja begonia, moja w końcu zazieleniła się i przyrosłą, bo jak mówiłam też byłą trochę żółtawa; chyba ona lubi dużo wody

Moje po niedawnych przymrozkach trochę mają końce liści i niektóre kwiatki jakby podeschnięte, ale nie miałam jeszcze czasu tego im poobcinać. Chyba, że to nie od mrozu? Tak czy siak należy się im czyszczenie, ale kwitną non stop Czy nawozisz je czymś?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 11:04, 01 cze 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Uparciuch z Niej

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 11:01, 01 cze 2012

Do góry
aga_pe napisał(a)
Uparciuch z Niej

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 11:00, 01 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 10:57, 01 cze 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 10:55, 01 cze 2012

Do góry
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 10:54, 01 cze 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Irenko, serdeczne gratulacje z okazji 500!!!!!!!!!! Taki wynik w tak krótkim czasie to tylko u Ciebie Miła!!!!!!

P.S. Zgapiłam "Miłą" od Martka, bo bardzo mi do Ciebie pasuje ! Irenek dużo, ale tylko jedna tak Miła
Martku, mam nadzieję, że się nie gniewasz za kopiowanie

Aguś, dzięki jak to mówią kolokwialnie, ksywka mi się podoba
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 10:53, 01 cze 2012

Do góry
Irenko, serdeczne gratulacje z okazji 500!!!!!!!!!! Taki wynik w tak krótkim czasie to tylko u Ciebie Miła!!!!!!

P.S. Zgapiłam "Miłą" od Martka, bo bardzo mi do Ciebie pasuje ! Irenek dużo, ale tylko jedna tak Miła
Martku, mam nadzieję, że się nie gniewasz za kopiowanie
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:49, 01 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
U nas dziś strasznie zimno, a w nocy lało, jedyny plus, bo odpada podlewanie

Irenko, właśnie wczoraj na ryzyk-fizyk posypałam trawnik nawozem z nadzieją na ten deszcz. I jest! Współczuję tylko wszystkim dzieciakom, bo na dziś w wielu szkołach i przedszkolach zaplanowane są wyjścia, festyny i inne atrakcje, a tu taka pogoda... Mój straszy syn na zielonej szkole na Szczelińcu też nie ma fajnej pogody
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:45, 01 cze 2012

Do góry
asc napisał(a)
Coś się popsuło i foty sie nie wgrywają..... wiec tylko gratulacje z okazji przekroczenia 200-setnej stronki...... Piękny masz ogród..i niech bedzie jeszcze piękniejszy A ogrodniczka niezestresowana ........

I tego nieskromnie sama sobie również bym życzyła... Dzięki Aniu!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:45, 01 cze 2012

Do góry
popcarol napisał(a)
Agnieszko morwy pendula nie ruszaj teraz, poczekaj az jej liscie opadna. Ja przesadzalam jakos w maju 2 lata temu i odchorowala to niestety

Hosty jesli nie kwitna ruszyc mozesz. Nie wiem jak reszta - nie mam doswiadczenia....
ja tez nie moge sie doczekac... tujek wzdluz podjazdu sie pozbylam i juz bym sadzila bukszpany, ale fasolke tam posialam... teraz ja ostro podlewam zeby kwitla i owocowala, bo najchetniej bym sie jej juz stamtad pozbyla hihi
pozdrawiam!

Dzięki za rady Karola... choć wolałabym usłyszeć coś zupełnie innego No ale jak mus czekać, to chociaż raz wykażę się cierpliwością i poczekam z tym przesadzaniem... Przez te majowe imprezy i wyjazdy jestem miesiąc w plecy...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 10:16, 01 cze 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Słynne czosnki:

Ale super fotka!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:31, 01 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Trochę dzisiejszych zdjęć - ogród zapuszczony - jedynie trawę dziś skosiłem...Miała być burza i nic... A rośliny nie podlane...

I to ma być ten zapuszczony ogród??????????????? Bez kokieterii proszę ! A jak chcesz zobaczyć naprawdę zapuszczony ogród, przyjedź do mnie
Fajny avatarek
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 08:26, 01 cze 2012

Do góry
U nas też padało w nocy i dobrze, rozpuszcza mi nawóz na trawniku A śniadanko z zieleninką własnej produkcji.... uummmmm.... pycha!
Ogród zmyślony 08:23, 01 cze 2012

Do góry
myszorek napisał(a)

i leżaczki fajne mam

a z leżaczka widać wszystkoooo, cały mój świat

Leżaczki BOSKIE! A Twój cały świat naprawdę piekny! I najważniejsze, że można to połączyć - obserwowanie pięknego świata z leżaczka
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies