Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Wieloszka 08:26, 01 cze 2012

U nas też padało w nocy i dobrze, rozpuszcza mi nawóz na trawniku A śniadanko z zieleninką własnej produkcji.... uummmmm.... pycha!
popcorn 08:28, 01 cze 2012

Hej Agnieszko! Szkoda że nie wiedzialam ze popada (w koncu), to tez rozrzucilabym troche nawozu... trudno... pozdrawiam!!
karolciab93 09:48, 01 cze 2012

Karolciu nadrobiłam troche zaleglosci u Cb tak w skrócie: warzwywa i owoce wygladaja przesmacznie poziomek zazdroszcze bo moje ciagle jeszcze w owocach, chyba jakas późniejsza odmiana , ale musze im na przyszly rok miejsce zmienic bo bardzo sie rozrosly
te hosty to jakies giganty doslownie! za taka cene to warto bylo na pewno
no i córa ktora ie chce wcinac owocow sie nie martw corka mojej kuzynki przezx bardzo dlugi czas nie zjadla nic z czerwonych owocow heh ale teraz jej to przeszlo wazne ze warzywa wcina bo one i tak zdrowsze pozdrawiam Cie cieplutko!
popcorn 09:52, 01 cze 2012

Karolinko miło że zaglądasz Poziomki sobie nowe posiałam, żeby mieć jeszcze więcej - jak parę dni wytrzymamy bez zjadania to może i na serniczek pod galaretkę wystarczy - mniam!
Hosty wczoraj posadzilam - niech rosna Zajrzyj do Irenki Milek, jej hosta to dopiero gigant! Spokojnie 1,5 m wysokosci...
Młodej moze kiedys przejdzie... co sezon walczymy zeby spróbowala - truskawkę zje, ale obtoczoną w cukrze... wrr
pozdrawiam!!
abiko 10:13, 01 cze 2012

Ha, a mój je tylko to co czerwone w przeciwieństwie do córki, która tylko ziemniaki
popcorn 10:19, 01 cze 2012

Moja ziemniaki, kielbasa z ketchupem - wtedy jest wypas I banany
Idę do Ciebie zajrzeć
bogumila 10:31, 01 cze 2012

...oj...będzie klęska urodzaju...
popcorn 10:37, 01 cze 2012

Bogusiu to 1 krzak tylko, do tego szczepiony, wiec nie za wiele - ale zjemy
pozdrawiam!
majkel0326 12:51, 01 cze 2012

Karolina,dzięki za podpowiedź co do agrestu,nazwy zanotowałam.Własnie ten mączniak to jest największy kłopot.U nas agresty były,ale już nie ma.Czytam,że twoja córcia lubi keczup.Dzieciaki chyba tak maja,u nas też masowo keczup idzie Młoda,nawet ryż keczupem polewa. Ale na szczęście lubi owoce i warzywa.Wcina w sumie wszystkie warzywka ma surowo,z gotowanych tylko kalafior i brokuł.
popcorn 13:21, 01 cze 2012

Majeczko -zaden problem! Nie chcialam miec problemu z nimi, odmiany plenne, szybko wchodza w owocowanie i maczniak im niestraszny Twoja Mloda juz wieksza od mojej chyba? Ile ma lat?
pozdrawiam!!