Zapełniłam także puste miejsce na rabacie przed domem. Trawy to mają być rozplenice, choć nie było żadnej szerszej informacji. Ale dobre i to. W większości szkółek u nas, jeśli są jakieś trawy to podpisane: "trawa" . Szczerze mówiąc te rozplenice wyglądają trochę jak perz. Zobaczymy co z nich wyrośnie. Poza tym doszedł malutki stożek z cisa Aurea Decora i jeszcze mniejsze prawie kulki cisowe.
Bardzo mi się podoba mieszanka kolorów na tej rabacie: srebrny świerk, bordowe klony i berberysy, żółty cis, żółte berberysy w oddali i żywo zielona cała reszta.
Sebek trzymaj się znam ten ból, sesja potrafi wycisnąć wszystkie soki. Po ostatniej sesji zimowej dochodziłem do siebie przez połowę semestru, ale chyba nadal nie jestem sobą, a tutaj zbliża się kolejna sesja
Ja się pytam kto wymyślił te egzaminy?
A wracając do twojego ogrodu, no to stara śpiewka, bo znowu wszystko bardzo ładnie
wianek i nasadzenia w doniczkach fajnie sie prezentuja no i truskaweczki niedługo będą. Ja ze swoich już miałem placek nawet
Czerwony delikatny goździk.
Mak niby zwykły, a wcale nie. Dostałam takiego olbrzyma o intensywnym kolorze makowym.
Znów zdjęcia wchodzą i nie wchodzą na O....? Czasem tylko zostaje X.
Kwitnie jako pierwsza hortensja pnąca. Też liliowce cytrynowe i żółte wczesne, w pąkach Stella de Oro.
Liliowiec FLAVA.
Patrząc w prawą stronę
Bukszpan i molinia variegata
Dalej myślałam żeby posadzić trzy Choiny Jeddeloh a pomiędzy nie szałwie omszoną białą i fioletową
Myślicie że to dobry pomysł