Aniu, cieszę się, że wzeszła. Moja stanęła w miejscu i jest mała. Od Ani Małej Mi dostałam dwie sadzonki i te są sporo większe. jak moja się opóźni, to chociaż te dwie będą startować wcześniej
Pozdrawiam
Nooo ładanieeee nawet tańce były??? to ja słaba przy Tobie jestem ale też usiłuję nadrobić braki we śnie i marńie mi to idzie
15 robali co noc ???? Bóżeszzzz, toż Ty ich tam masz caaałą armię ... Szukaj zainfekowanej rośliny..gdzieś musi byc to główne siedlisko..jakiś rodek czy tujka....bo wiesz..jeden opuchlak to 1000 larw.....
Srebrne jarzmianki...achhhhh..juz ktoś o nich pisał...brzmi super muszę sobie je pooglądać choć już nawet na upychanie miejsca brak kategorycznie brak
Ja też miałam nalot z pylących drzew , ale oprócz tego mam jeszcze coś innego..zobacz...na bank mi tego pyłek " nie wyżarł "
I fotki evergoldów dla Mirelli. Zdjęcie ze stycznia tego roku, więc wszystko jeszcze bure i ponure...
Te turzyce świetnie wyglądają zimą. Źdźbła pozostają takie jasne cały czas. Dopiero wiosną robią się brzydkie, trzeba je przyciąć, a później nowe przyrosty nadrobią braki. Jatro cyknę fotkę stanu obecnego.