ta lewa strona którą bym teraz chciała robić
oczywiście teraz wszystko zaorane i rośnie gorczyca, jedynie serby są bez zmian i te dwie świdośliwy rosną
i prawa strona, tutaj też serby jako zywopłot
na lewo planowałam lawendy i kostrzewy a na prawą stronę (bardziej cienistą) śmiałka lub kłosownicę
tylko jak to ułozyć..?
a czym byście to cięli? Bo ja nie wiem czym by trzeba by prosto wyszło. Nawet z kreska wiesz mniebyez zawsze takie rzeczy draznianalennauczylam się już ze czasem trzeba sobie odpuścić bo nie warto i można tylko nabroić jak obetniesz będziesz musiała szlifować. A tam wysoko i niewygodnie. Później trzeba to pomalować...nie warto
no właśnie to dobry pomysł tylko niewiem czy wyrobię się z tym drugim placem w tym roku bo tam piasek pod korą i muszę przygotować, użyźnić teren.
Asia nie chciało by Ci się naskrobać chociaz koncepcyjnie co byś proponowała?
w sobotę chciałabym to już sadzić.........................
a gdyby M najpier linie ołówkiem ładnie zrobil i przyjmując że obciął by równo to lepeij by wygladało obciete?
mam 60 lawend i 40 kostrzew,według moich obliczeń sadzenia co metr ale na mijanke czyli niby co 0,5 to tyle wystarczy. ale to liczyłam przy tej opcji prostokatnej..
to jakbyś to obsadziła?
Śmiałek to nie wiem ale hakone to raczej na wiele bym nie liczyła. Zimą kompletnie jej nie ma a wiosną średnio wcześnie startuje. Ja bardzo lubię bodziszki. U mnie korzeniasty można powiedzieć,że całoroczny. Może kwiatki nie są jakieś wow ale ma ładne zielone listki i fajny aromat jak się nim poruszy.
mnie za to wkur... żółty pyl od brzóz... grr.... :/
a chce 2 doorenbosy jeszcze do ogródka, mam nadzieję ze one nie pylą tak
zerkniesz do mnie bo mam 2 pytania? plac zabaw i lawenda
Gosiaku malkul niewiem czy jeszcze byś mi w czymś użyczyła swojego wyczucia??
będziemy w sobote olejowac plac zabaw i tak się zastanawiam czy tych listewek, które wystają ponad metalową nie przyciąć na równo z metalową??
co sądzicie?
bo niewiem czy ja już nie przesadzam...
fotka z teraz
i z zeszłego roku