powiększyłam swój stan posiadania o kolejne hortensje
Dokupilam- kolejne 2 szt Limelight'i 2 Vanila Fraise oraz
2 szt Bobo, Diamant Rouge, Magical Flame,Polar Bear, Ammarin, Wim's Red. Pinky Winky. Mega Pearl
Zapraszam częściej - miło mi cię gościć .Ja mszycom dałam na pożarcie jaśminowca, nie zależy mi na nim, kupując go nie doczytałam że nie pachnie, róże zdrowe .
następne róże już kwitną - Pat Austin, nie zachwyca zapachem, zdjęcia robione dzień po dniu
wygląda na wrażliwą na wysokie temp. bo upał dał jej się we znaki i kwiaty zwiędły mimo że krzew dotsał 2 konewki wody
Pięknie wyszłaś na tym zdjęciu. Tak promiennie. Podpowiadam zmianę awatarka. Zawsze by się do mnie twoja buźka uśmiechała
A piwonii ci zazdroszczę, moje nie zakwitły
Tymianek to niezłe ziółko . Jak dla mnie ma same zalety: pięknie wygląda, pięknie wygląda jak kwitnie, pięknie pachnie, przylatuje do niego mnóstwo pszczół, jest zimozielony, można go wykorzystać w kuchni
Zachwycam się moja Sommer Song.. kolor niepopularny na forum.. ale mi siepodoba i konweniuje z moimi cyckami z żółtych tujek . Czekam na resztę pomarańczy na rabacie. Tylko ta czarna plamistość jak mi je dopadnie to się załamię
Mikro krzaczek a tyle radości
Fajnie że zajrzałaś . Odmian mam coś ok. 24. LO powtarza kwitnienie .
Za Nostalgię zapłaciłam 10 zł. Tą kupiłam jako uzupełnienie dziury pomiędzy 2 innymi Nostalgiami. Przy ziemi mają mało pędów i są wąskie a wysokie, w związku z tym zrobiła się dziura pomiędzy nimi, z załataną dziurą będzie się lepiej prezentować . Nostalgia nie powala ilością kwiatów, ale ma swój urok - przypomina miseczkę z bitą śmietaną .