Róże w takich ilościach...bomba i jeżówy też.
Moje chłopaki nie chcą ze mną na takie wycieczki jeździć ostatnio byliśmy w Muszynie w ogrodach zmysłów i wynudzili się tak że aż ich szkoda było
Aneta moje jeszcze dadzą się wyciągnąć a raczej to mnie wyciągnęły i naciągneły na ten wyjazd Podobało się i dzieciom i nam Z reszto tyle atrakcji co tam było dla dzieci to hoho....miały co robić !!! Zobaczyłam w necie no to ja bym się nie nudziła w takim miejscu ach te chłopaki ...następnym razem to weź mnie ze sobą
Pozdrawiam
Och dziękuje my też remontowaliśmy dzieciom pokoje a raczej robiliśmy je z pomieszczeń nie podobnych do pokoi hihihi Było to dwa lata temu jak M miał troszkę chęci popracować po godzinach . I w miesiąc pomalutku się zrobiły pokoiki
Nawet ładnie wyszło
Ogrodowo obudzisz się jak pokoje będziesz miała zrobione z resztą u Ciebie jest tak ślicznie że krótka przerwa nie zaszkodzi na pewno
PS ja też podglądam Twój wątek tylko jakoś z czasem u mnie kiepsko więc jak wstawię zdjęcia to już jestem happy
Pozdrawiam
Ewka dziękuję
Ogród mam młody bo przecież 3 sezon idzie ....więc przesadzam i przesadzam . Dużo roślin jest schowanych w buszu i ich nie widać . Np. cuprysik groszkowy rósł sobie i nikt go pewnie na zdjęciach nie widział więc go wykopałam i teraz jest jako nowa roślina na rabacie hahaha to jak w sklepie albo jak w mojej szafie zawsze coś "nowego" się znajdzie Ewa u Ciebie rabaty nowe i te stare też wyglądają super przez duże S!!!
Pozdrawiam
Ale dużo cudnych zdjęć wstawiłaś! Zachwyciła mnie i nowa rabata i magiczne ogrody. Byliśmy tam rok temu (chłopcy byli zachwyceni), ale dużo roślin było jeszcze małych więc nie było tego efektu co teraz. Widzę, że znowu trzeba się wybrać.
Ja jestem z południowej strony Lublina, a koło Ciebie jeździmy nad jezioro w upały