Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Niny

Ogródek Niny

kasia_w 17:24, 17 lip 2015

Nina to jest luzny szkic tylko nie zrywaj jeszcze darni kobieto szalona !
Jeśli ci się podoba możemy go dopracować.Dla mnie to rozrywka Ale wiedz że z projektowania ogrodów umiem tylko tyle,ile nauczyłam się na ogrodowisku
Oczywiście ta rabata polkolista nie ma sensu i kształt przy ławce też trzeba zmienić.Pewnie że można ladowac się w koszty robić kostki murki cuda.Ale w twoim ogrodzie jest potencjał który można wykorzystać z małym nakładem finansowym i...ogromnym nakładem pracy ręcznej Nawet roślin do wykorzystania masz ogrom
Będę mystała co zrobić że ścieżka żeby jej nie rozwalać tylko włączyć w koncepcję

Wiesz co wyslij mi na maila te dwa zdjecia.Tutaj są za małe żeby coś sensownego zrobić.
kasia_w 17:25, 17 lip 2015

wow ales szybka !!!!
Twój plan wygląda dobrze. Ta rabata polkolista chyba utrudni komunikację. Nie wiem czy zawijas koło ławki jest ok. A może pergola rozana przed schodkami ? Nie wiem.Muszę teraz spadać. pa
rzulieta 17:29, 17 lip 2015

Zastanawiam się czy robić na okrągło czy lepiej takie jakie są teraz tzn niekoliste. Na pewno zwir wokół wisni i rabata powiekszona o nia. Kuliste patio fajne zastanawiam się nad rabata na przeciwko patio. Tam będzie czesto chodzone i jak znam życie na skróty. Czyli po rabacie.
rzulieta 17:33, 17 lip 2015

kasia_w napisał(a)
wow ales szybka !!!!

jak zobaczylam Twoj pomysł to mi dużo uświadomiło
rzulieta 17:35, 17 lip 2015

kasia_w napisał(a)
wow ales szybka !!!!
Twój plan wygląda dobrze. Ta rabata polkolista chyba utrudni komunikację. Nie wiem czy zawijas koło ławki jest ok. A może pergola rozana przed schodkami ? Nie wiem.Muszę teraz spadać. pa

Kasia w myślach mi czytasz? Ja to samo wymyslulam rano. Hortensje sobie tam nie daja rady. No ja też uciekam. Ciacho piec i dmuchać balony
iwka 22:19, 17 lip 2015

ooo imprezka jakaś
iwka 22:21, 17 lip 2015

rzulieta napisał(a)
Namalowałam plan

kurcze, już coś znowu namalowała, ja od dwóch tygodni się męczę i nic

Będzie pięknie proszę Pani, i ja będę u Pani kawkę rano pić
kasia_w 23:22, 17 lip 2015

rzulieta napisał(a)
Właśnie znalazłam ogród który bardzo mi się podoba. W kwestii obsadzeń rabat. Maja w ogrodzie odcinek 475

Nina czy Ty wiesz, że to jest ogród Greglis z Ogrodowiska! Jeden z moich ukochanych
Obejrzałam -nasadzenia świetne, ale te dekoracje- jak dla mnie za dużo
rzulieta 08:37, 18 lip 2015

No w kwestii jednorocznych to majatek co roku wydawany.. Myślę że jedno źródło wystarczy. Obsadzenia i kolorystyka są piękne. Ja będę kolejna rewolucję uskuteczniala Muszę dobrze przemyśleć. Myślę o wiśni tam kompletnie nic nie chce rosnąć.
rzulieta 08:38, 18 lip 2015

iwka napisał(a)
ooo imprezka jakaś

tak cora ma 3 latka