No tak , tak by było najprościej dzięki bardzo .....myślałam o wianku z orzechami a drugi z szyszkami no i do tego coś jeszcze , żeby smutno nie było.... Orzechy mam od sąsiadki a szyszki pozbierałam z sąsiadującej sosny Gorzej z zakupem słomy i mchu i świerka .... mmmmmm myślę.... muszę się zabrać na zakupy do marketu , może już się cosik pojawiło ....
W tą niedzielę w Mai w ogrodzie będzie ogród z hostami naszego znajomego forumowicza Recento - zapraszam do oglądania, właśnie dostałam taką informację ze źródła
W tą niedzielę w Mai w ogrodzie będzie ogród z hostami naszego znajomego forumowicza Recento - zapraszam do oglądania, właśnie dostałam taką informację ze źródła TVN
Bombki to ja już mam - nowy kolor kupiony I mam nadzieję, że Was zaskoczę, ale póki co nie powiem jaki. Moje dekoracje będą gotowe na sobotę, a więc przybyli goście na warsztaty zobaczą je jako pierwsi
Jeśli tuje wypuścisz na wysoko, to zacienią "4" czyli krzewy owocowe. Możesz tak zrobić pod warunkiem, że będziesz je strzyc. Albo posadź rząd borówek przy płocie, a "3" pionowo po prawej.
Borówek może być więcej. Z owocowych to najlepsze krzewy, polecam też poziomki. owocują cały sezon, może jeszcze trochę truskawek - miło je poskubać. Malin nie polecam.