Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzdłuż ścieżki, jak po sznurku...

Wzdłuż ścieżki, jak po sznurku...

krisec 19:45, 24 lis 2012

Przyszedłem się przywitać.
Jestem zachwycony Twoim Pięknym Ogrodem.
Pozdrawiam.
popcorn 20:24, 24 lis 2012

asc napisał(a)

Też chętnie zobaczę! Ech, te 12 lat... tylko czemu wtedy będę już miała sporo ponad 40??? buu..

Karola.. co to jest sporo ponad 40 Ja też sobie policzyłam ile będę mieć za 12.... i ewentualnie ile mogę się jeszcze pocieszyć takim żywopłotem..... pocieszyłam się, że po 6 też już powinien być ładny

No, za 6 to jeszcze 40tki nie będę miała, a może ten żywopłot zacznie przypominać żywopłot? Co to jest 12 lat czekania na żywopłot, jeszcze 25 lat kredytu hipotecznego)

pozdrawiam!
Mariusz 10:01, 25 lis 2012

Witaj
W moim odczuciu ‘Ogród inspiracji’’, brak przeciętności, zmysłowo, tajemniczo; najważniejsze - nie męczy oka. Klikając w ten link liczyłem, że będzie nadzwyczaj ciekawie.
No co tu dużo gdybać, nieprzeciętny ogród, no i te piwonie…
Pozdrawiam
Pszczelarnia 21:09, 25 lis 2012

Witaj Vito, a to się naczytałam o agapantach u Ciebie i u Ani (Monteverde). Czekam na wiosnę.
Wiedząc że Twój ogród ma kształt jakby prostokąta, zastanawiam się, jak zagospodarowałaś boki po wykrojeniu pokoi ogrodowych? Dawkujesz nam porcję emocji i wrażeń. Niejako pocieszyła mnie informacja, że obsadziłaś swój ogród i chyba poniekąd nie zajmowałaś się nim przez jakiś czas (jak piszesz) - a on nie ucierpiał (na pewno nie ucierpiał), nadal ładny i zachwyca.
nieszka 22:08, 25 lis 2012

Ja też się ciągle zastanawiam nad całkokształtem Twojego ogrodu. Jakoś nie mogę go złożyć w jedną całość. Strasznie to intrygujące
Milka 17:51, 26 lis 2012

Niesamowita metamorfoza i ta ławka, a przy niej białe irysy...cudo!
BarbaraM 18:30, 26 lis 2012

Jestem pod wrażeniem.Cudnie!
Gardenarium 18:46, 26 lis 2012

vita napisał(a)

To samo uprawiałam w ty roku mam tylko u mamy, ale bardzo mnie interesuje kształt tych doniczek, masz inne ujęcie? Czy to Deroma?

Danusiu, nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie, ale raczej na pewno nie Deroma.
Kupiłam w różnych wielkościach, te są największe.

To wygląda na ręczną robotę, wspaniałe są.

Instagram Ogrodowiska
gusiarz 18:57, 26 lis 2012

asc napisał(a)
Ciekawe które jeszcze ogrodniczki pomykają na motorze.......

Ja czasem na skuterze, ale to jednak nie to samo.
alinak 20:51, 27 lis 2012

wiktorio cały wieczór spędziłam dzisiaj u ciebie . wracam , bo tak pięknie pokazujesz ten swój raj .
chciałam spytać o te roślinę przy doniczkach . czy to tarczownica , czy rodgersja ? . i czy to to samo co pokazywałaś na fotkach z Red baronem . poszukuję już jakiś czas tarczownicy . zakupiłam , ale rośnie jakaś miniaturka , i nie bardzo wiem dlaczego .
aha i jeszcze pytam , bo za boga nie doczytałam a wracałam parę razy ...gdzie pszczółka wypatrzyła twoje rzeźby ? . czy w jakimś innym wątku ?. nie mogę znaleźć.
też chciałam prosić o szerszą perspektywę ogrodu , bo bardzo intryguje mnie ten podział ./ a to że jest niezwykły to już wiesz , więc błagam o zaspokojenie mojej ciekawości . szczególnie te kwatery mnie interesują jak one są rozmieszczone w całości .buziaczki i pozdrawiam .
no i na wiosnę mimo że straszysz ruszam z piwoniami . tak nie będzie żebym się musiała u ciebie ciągle zachwycać ...przecie też mam ogród