Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Syla 18:22, 26 lis 2012

Chętnie popatrzę na Wasze stroiki świąteczne bądź ozdoby .... Muszę Kubie do szkoły na przyszłą środę coś przygotować i podpatrywałam na wątku ogrodowiskowym no i tyle , że nie wiem jak się do tego zabrać
Gardenarium 18:24, 26 lis 2012

Kup podkład ze słomy lub mchu, albo świerkowy i znajdź trochę bombek szyszek i koralików.
Warsztaty Ci potrzebne Bierz Seba i jedź.

Instagram Ogrodowiska
Syla 18:34, 26 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Kup podkład ze słomy lub mchu, albo świerkowy i znajdź trochę bombek szyszek i koralików.
Warsztaty Ci potrzebne Bierz Seba i jedź.

No tak , tak by było najprościej dzięki bardzo .....myślałam o wianku z orzechami a drugi z szyszkami no i do tego coś jeszcze , żeby smutno nie było.... Orzechy mam od sąsiadki a szyszki pozbierałam z sąsiadującej sosny Gorzej z zakupem słomy i mchu i świerka .... mmmmmm myślę.... muszę się zabrać na zakupy do marketu , może już się cosik pojawiło ....
Gardenarium 18:39, 26 lis 2012

Ja mam gotowe wianki ze słomy - po 8 zł, duże, a po 5 małe. Nie opłaci się tego samemu robić. Podkład gotowy. Jedź bardziej do kwiaciarni (gałązki z koralami czerwonymi) albo na jakąś giełdę. Orzechy pomaluj lakierem do paznokci będą czerwone

Instagram Ogrodowiska
Syla 18:41, 26 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Bardziej do kwiaciarni (gałązki z koralami czerwonymi) albo na jakąś giełdę. Orzechy pomaluj lakierem do paznokci będą czerwone

No masz .... na lakier do paznokci nie wpadłam ....
Gardenarium 18:42, 26 lis 2012

Przeterminowane albo niemodne wyciągnij hehe, No masz

Instagram Ogrodowiska
popcorn 18:53, 26 lis 2012

Super pomysł z lakierem! Syla - w Krakowie jest mega giełda kwiatowa, na pewno podkłady będą!
pozdrawiam
Syla 19:14, 26 lis 2012

popcarol napisał(a)
Super pomysł z lakierem! Syla - w Krakowie jest mega giełda kwiatowa, na pewno podkłady będą!
pozdrawiam

Tak , tak wiem właśnie zapytałam Agatę czy funkcjonują jeszcze bo dawno tam nie miałam potrzeby zaglądać
Syla 19:19, 26 lis 2012

Ale kusisz Danusiu .... i podkłady już masz .....no taką mam ochotę do Cię a tak się boję .....A nie chcę z Kubą i M-em ...... walczę ze swoimi słabościami i zawsze kończy się tak samo ..... brrrrrrrr
Joku 19:55, 26 lis 2012

Sylwia, jeździsz po Krakowie i okolicy. Przecież sama chyba zwoziłaś rośliny do swojego ogrodu, tak mi się wydaje. Do Warszawy tak samo się jedzie . Komorów o ile się orientuję od południowej strony , przepychanie się przez samą Warszawę nie grozi.

Pozdrowienia dla Szefowej Danusi. Nabyłam dzisiaj sobie gazetkę kwiatkową pt. "Garden Style", po niemiecku. Niemal cały numer w twojej tonacji, tzn. wszystkie prezentowane ogrody zielono - biało - niebieskie. Mnóstwo kulek bukszpanowych i cisowych. Chyba podczytują Ogrodowisko