W tą niedzielę w Mai w ogrodzie będzie ogród z hostami naszego znajomego forumowicza Recento - zapraszam do oglądania, właśnie dostałam taką informację ze źródła TVN
Dzisiaj w ogrodzie słonecznie, biało i czysto, a to wszystko za sprawą 16 cyklamenów - miniaturek
Sztuka po 6 zł. Niewielki wydatek a jak cieszy Ciekawa jestem, kto powtórzy mój pomysł?
Dodam, że smutno bez Irenki i Waligóry
Ja dzisiaj bezwiednie ( bo dopiero teraz nadrobiłam zaległości bukszpanowe) moje 2 również białe wsadziłam do donic frontowych
Ale mam czuja ha ha ha
Ja mam gotowe wianki ze słomy - po 8 zł, duże, a po 5 małe. Nie opłaci się tego samemu robić. Podkład gotowy. Jedź bardziej do kwiaciarni (gałązki z koralami czerwonymi) albo na jakąś giełdę. Orzechy pomaluj lakierem do paznokci będą czerwone
Kup podkład ze słomy lub mchu, albo świerkowy i znajdź trochę bombek szyszek i koralików.
Warsztaty Ci potrzebne Bierz Seba i jedź.
No tak , tak by było najprościej dzięki bardzo .....myślałam o wianku z orzechami a drugi z szyszkami no i do tego coś jeszcze , żeby smutno nie było.... Orzechy mam od sąsiadki a szyszki pozbierałam z sąsiadującej sosny Gorzej z zakupem słomy i mchu i świerka .... mmmmmm myślę.... muszę się zabrać na zakupy do marketu , może już się cosik pojawiło ....
W tą niedzielę w Mai w ogrodzie będzie ogród z hostami naszego znajomego forumowicza Recento - zapraszam do oglądania, właśnie dostałam taką informację ze źródła
W tą niedzielę w Mai w ogrodzie będzie ogród z hostami naszego znajomego forumowicza Recento - zapraszam do oglądania, właśnie dostałam taką informację ze źródła TVN