no to fajnie,tylko uważaj na nią bo Kasia mówi, że to potwór i tak chyba jest. Trzeba jej pilnować aby Ci się nie rozlazła.
Twoje marcinki to rosną normalnie? bo ja w ubiegłym roku kupiłam i na początku wydawały się ok a potem jakoś dziwnie liście zaczęły się skręcać i takie karłowate się robiły. Stwierdzono, że to jakiś wirus i nic z nich nie będzie, więc się pozbyłam
Zagadka:
Jaki kolor będzie miał krwawnik, który był siany jako czerwony?
Co to za roślinka? Myślałam, ze to firletka, ale u wszystkich juz kwitnie, a u mnie ma ładne liście
Masz do nich reke, cudne sa takie mialam 3 lata temu, teraz u ciebie podziwiam. Kasiu, doszlam do wniosku, ze ja wole lilie od liliowcow, slimory duzo zjadly, ale cos jest i jak pachnie i dlugo ciesza, wiec tylko lilie dosadzam
Co posadzić zamiast bergeni? Myślę nad berberysem Golden Carpet aż do żurawki, z tyłu szałwia omszona. Jak myślicie, jakieś sugestie?? Czy może lepiej coś zielonego??
Proszę nie patrzeć na kabalek, reflektorek jeszcze nie znalazł miejsca docelowego.
Praire fire mnie wkurza, w przyszłym roku ją wymienię chyba na rozplenicę.
Mam jeszcze pytanie, czy trzcinnik overdam się rozsiewa??
Malowanie dziś zakończyłam, teraz cały ten bajzel musze ogarnąć bo w pt wracaja dzieci
Ogród w mieście czy raczej na przedmiesciach, czas zrobił swoje
Dziś zakwitły nowe kwiaty
Szczeć
Witaj Gosieńko Uwielbiam tę część Twojego ogródeczka - posiedziałam troszkę na trawce , podumałam i biegnę do Moich Chłopaków. Pozdrawiam tym razem z Doliny Kościeliskiej
Tam za łezką sadziłam phantomy właśnie co 90 cm- 5 sztuk...z tyłu to różnie, bo na środku jest cyprysik i tam nie ma miskantów, bo by nie wlazły Miskanty są po 2 z lewej i z prawej strony- od nich jakieś 80 cm...
Mają już pąki- ale nie za dużo, bo sadzone późnym latem