Co posadzić zamiast bergeni? Myślę nad berberysem Golden Carpet aż do żurawki, z tyłu szałwia omszona. Jak myślicie, jakieś sugestie?? Czy może lepiej coś zielonego??
Proszę nie patrzeć na kabalek, reflektorek jeszcze nie znalazł miejsca docelowego.
Praire fire mnie wkurza, w przyszłym roku ją wymienię chyba na rozplenicę.
Mam jeszcze pytanie, czy trzcinnik overdam się rozsiewa??
Między tujami a ostatnią umbrą będę jeszcze sadzić jakiegoś świerka,jak posadze to wstawię zdjęcia. Danusia kiedyś napisała w czyimś wątku, że powinno się posadzić co najmniej 2,5 metra od tuji.
Powolutku do przodu
Przezimowała, mam ich jakieś 30szt, część przykryłam swierkowymi gałązkami, chociaż trzy z tych przykrytych wypadły. Denerwują mnie bo trzeba skubać suche źdźbła. Podoba mi się turzyca frosted curls, mam ochotę ja wsadzić na jakiejś rabacie, ale jak mam skubać jak praire fire, to ja dziękuję.
Witaj Justa, dużo prac już za Tobę. Masz już bardzo ładnie, a będzie jeszcze ładniej Fachowe podpurki nowym drzewkom sprezentowałaś, musze pogonić mojego M aby zrobił nam podobne.
Widzę, że żórawki szaleją u Ciebie
Zdradzisz co to za odmiana na zdjęciu? Pamiętasz może w jakiej odległości sadziłaś je od siebie?
Pozdrawiam serdecznie i będę zaglądać