Szczotki idą do góry... i nie mają wpływu na średnicę.. ale 1,5m średnicy ma . Poszłam zmierzyć... i tak wychodzi. Z jednej sadzonki w 3 lata taka urosła.
Co z tym zrobić
Nawoziłem juz dwa razy i jest pare plam na trawniku które sa jasne i jakieś dziwne
Od nawozu ani nie ciemnieja ,nie rozrastają się tylko stoją w miejscu
Dosiać ,przeorać albo czekac ????
Brzozy o purpurowych liściach dla Irenki Na razie chudzielce, ale pozostałe też takie były 3 lata temu
Carexy po podsypaniu przekompostowaną korą wreszcie zaczęły przybierać na masie. A męczyły się już rok
Dziewczyny odpiszę wszystkim jutro .Wybaczcie, ale mam urwanie głowy.
Wsyawię tylko zdjęcie rabaty kulkowej.Doszły różyczki, troszkę szałwii i przetacznika.
Zrobiłam też część innej rabaty, ale tam brakuje bukszpanów więc zdjęć na razie nie robiłam.
Mała prezentacja, róży którą w tym roku musiałam wyciąć, cały czas miała na sobie pełno chrabąszczy. Zjadały ją totalnie i mało które z pęków kwiatów przetrwało.
Bo się wszędzie nie da być Nawet jak sie bardzo, bardzo chce ...
Chyba po 3 latach polubię Pastellę Kobieta zmienną jest Jest zdrowa, ma ładny krzak i kwitnie długo.... a teraz złapała nawet zjadliwy kolor Towarzystwo innego koloru intensywnego było super rozwiązaniem.. Czegoś na forum się uczę...