Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II
15:48, 27 maj 2015
Kasiek...Ty kusicielko! miejsce mam, kratki tylko potrzeba i oczywiście dyżury, bo juz golasy zabrały się do tych 10 nowo posadzonych Rubensów!...no i muszę poszukać, gdzie je kupić
a skoro masz tamaryszki, to on jeszcze, kończy powoli, ale długo kwitł i cudnie płatki z kaliny lecą
Wojtas....lepiej oglądać, szybciej idzie
Marzena...jakoś im u mnie dobrze, rosną jak szalone, więc ich przybywa, masz tyle miejsca, koniecznie sadź
Ewa777...dziękuję, naprawdę zdumiewają wzrostem
te pod murem tez idą tak szybko, że na jesień przesadzam limki, myślałam, że z 2 lata spokój będzie
ostatnio do tyłu jestem, na forum, powoli nadrobię
a spotkania wszystkie sa fajne
Agatko...szaleją, teraz kolejne idą, bo nie wszystkie jeszcze kwitną, a część już przekwita
Weroniko....niesamowicie ten czas nam zleciał, fajnie było was widzieć, wspaniale wyglądacie
, na maila powrzucam część info, na skype juz z Jurkiem nie gadałam, bo padłam spać, po kancikowaniu chodnika; może dziś wieczorkiem nadrobimy
dziękuję za fotki
Gosiu...floks od ciebie idzie, ciekawa jestem czy mi zakwitnie
no twoje rh i azalie tez o zawrót głowy przyprawiają
rozajerycha....maj zaczyna się spotkaniami
ale coś zimnawy, brak mi ciepełka, a prognozy raczej nie najlepsze... cmok
Pola...koniecznie pokazuj i gdzie kupiłaś? tez chcę
ZielonaAna....bardzo dziękuję
to znowu męczę
teraz tu kilka zaczyna

a skoro masz tamaryszki, to on jeszcze, kończy powoli, ale długo kwitł i cudnie płatki z kaliny lecą
Wojtas....lepiej oglądać, szybciej idzie

Marzena...jakoś im u mnie dobrze, rosną jak szalone, więc ich przybywa, masz tyle miejsca, koniecznie sadź

Ewa777...dziękuję, naprawdę zdumiewają wzrostem

Agatko...szaleją, teraz kolejne idą, bo nie wszystkie jeszcze kwitną, a część już przekwita

Weroniko....niesamowicie ten czas nam zleciał, fajnie było was widzieć, wspaniale wyglądacie

Gosiu...floks od ciebie idzie, ciekawa jestem czy mi zakwitnie

rozajerycha....maj zaczyna się spotkaniami

Pola...koniecznie pokazuj i gdzie kupiłaś? tez chcę

ZielonaAna....bardzo dziękuję

to znowu męczę

teraz tu kilka zaczyna