Zaglądam na raty. Mam pytanie co się majda niebieskiego przy róży Artemis?
i ile posadziłaś dzwonków kropkowanych i jak długo czekałaś na efekt, ja sobie przywiozłam jednego różowego mały ale widać dziarski, czytałam że się mocno rozrastają - u Ciebie wyglądają modelowo.
pozdrawiam
Vivo jestem pełna podziwu dla ciebie. Odpisywanie każdemu z nas zabrało tobie część nocy. Do tego piękne kolejne obrazki na koniec. Z moją orientacją na waszym terenie jest ciągle kiepsko ale raczej podziwiam kompozycje niż zastanawiam się nad topografią .
Zdjęcia z Twojego ogrodu przeglądam w tą i z powrotem, a na samo wspomnienie pobytu u Ciebie uśmiecham się mimo woli. Było bardzo miło i tak pięknie, że aż nie wobrażalnie. Pozdrawiam Ciebie i Męża.
Koło Artemis bałagan robi Nepeta nervosa Blue Moon
Dzwonki kropkowane mam z siewu z przed kilku lat, bardzo się rozłażą po rabacie a newt pojawiają się w nieoczekiwanych miejscach. Pewnie przenoszone z ziemią, bo u mnie na rabatach wielki ruch Bardzo łatwo usuwać nadmiar.
Nepeta z trawką Melica ciliata