Moje sorgo wsiane prosto w grunt już przysłoniły kompostownik. Na pierwszym planie Jeżówka purpurowa wyhodowana z nasionek. Większa z siewu w grunt. Dostałam od znajomej.
Gosiu, jedne kupiłam na targach w maju, a drugie w naszym centrum ogrodniczym. Te z centrum były w dużych donicach po 15zł, a w małych po 5zł. Jak chcesz mogę sprawdzić i przywieźć Ci do Pęchcina
Zobacz jak fajnie przyjęły się żurawki, które uczyłaś mnie dzielić Te zielone listki, to mięta wyrasta
To w ogóle mi się nie podoba jako całość...taki bałagan, ale tak to jest jeżeli próbuje się zlepić pojedyncze rośliny i jest ich za dużo, na dodatek prawie każda z innej parafii
Pierwsze owocki w tym roku. Borówka owocuje mi drugi rok i na razie jestem z niej bardzo zadowolona. Jak wszystko dobrze pójdzie to nawet będę miała co zamrozić.
A porzeczka pierwszy raz obdarowała nas bubkami jak to mówi mój synuś.
Niewiele tego było, szklankę uzbieraliśmy, ale zawsze coś
Stipy już zadołowane na miejsce docelowe. Podlane przez deszcz, extra carex bronzo dołączył do kolegów
Madziu dziękuje
Jak widzę te moje wypociny to sie załamuje, jeszcze te zdjęcia ale wolę teraz na ogród wydawać
Ależ wspaniałe dzieciństwo ma Twój wnusio, wyrośnie na wrażliwego chłopca.
Na każdym zdjęciu widać jaki jest szczęśliwy
Miara wysokościowa pozostanie zawsze aktualna