Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Krowy, staw i my...

Krowy, staw i my...

GorAna 23:17, 03 lip 2015

Czekamy zatem na nową odsłonę Twojego ogrodu
beta 09:18, 04 lip 2015

Marlenko gratulujemy...Pawełek pewnie zadowolony z rodzeństwa?

jak tylko będziesz mogła to pokazu nam Wasz ogród...czekamy-)
kitek81 22:17, 05 lip 2015

witam i mam nadzieję, że już zostaniesz
gratuluję dzieciaczka córka czy synek?
to czekam na zdjęcia ogrodu i pociechy
anka_ 22:28, 05 lip 2015

Marleno ja również serdecznie gratuluję nowego członka rodziny. Z niecierpliwością będę czekać na uchylenie rąbka tajemnicy odnośnie projektu ogrodu i oczywiście stawu.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Marlenaa 15:03, 07 lip 2015

Iwona dzięki
GorAna Aniu dziękuję za odwiedziny. Mam nadzieję,że w końcu coś wyjdzie z tego ogródka i będzie czym się cieszyć
beta Beatko, Pawełek z rodzeństwa średnio zadowolony Trochę jest zazdrosny.
Kasiu, ja też mam nadzieję, że tym razem już zostanę Nie opuszczłabym was gdyby nie brak internetu. Drugi synek i chyba trzeci raz już nie próbuję
Anka_ Dzięki Aniu.
Marlenaa 21:02, 08 lip 2015

W przyszłości mój ogródek ma wyglądć mniej więcej tak:

Jest to kompromis między moją wizją, a wizją męża. Ja chciałam dużo rabat, kwiatów i innych babskich wymysłów, a on chciał tylko trawę i krzaczory przy ogrodzeniu I chciał mieć możliwość jazdy autem po całej działce. Na szczęście odpuścił, ale aleja komunikacyjna musiała zostać. Prowadzi do drugiego stawu, który jest zarośnięty i zostawiamy go na kiedyś albo nigdy

anka_ 21:08, 08 lip 2015

Kompromis ważna rzecz, w końcu ogród dla całej rodzinki jest. A aleja komunikacyjna to też dobre rozwiązanie, nie ma problemu, że coś się zniszczy bo trzeba przejechać.
Plan jest, poprosimy jeszcze o uchylenie rąbka realizacji.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
beta 21:08, 08 lip 2015

łaaał...gratuluję projektu...teraz będzie dużo łatwiej...

Marlenaa 21:14, 08 lip 2015

A to moje plony

Pierwsze owocki w tym roku. Borówka owocuje mi drugi rok i na razie jestem z niej bardzo zadowolona. Jak wszystko dobrze pójdzie to nawet będę miała co zamrozić.

A porzeczka pierwszy raz obdarowała nas bubkami jak to mówi mój synuś.
Niewiele tego było, szklankę uzbieraliśmy, ale zawsze coś

Marlenaa 21:36, 08 lip 2015

Anka, jeśli chodzi o realizację to nie bardzo jest na co patrzeć. Na razie sadzę drzewa i krzewy. Mimo to mam zamiar pokazywać krok po kroku realizację, aby ten wątek stał się moim pamiętnikiem. Mam nadzieję, że czas mi pozwoli na dokumentowanie moich poczynań. Muszę zrobić zdjęcia tych kilku nasadzeń, których już dokonałam
Beatko, rzeczywiście z projektem jest łatwiej, dużo łatwiej Chociaż wiem, że i tak potrwa to kilka lat zanim zacznie jakoś wyglądać. Ale powoli do celu.