Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielonym do góry... :)

Zielonym do góry... :)

MirellaB 07:35, 08 lip 2015

Witam się na początku Jak na pierwsze kulkowanie to super Ja nie wiem jak Wam te kulki takie zgrabne wychodzą? Mam kilka roślin, które prowadzę w kulki, ale mi nie wychodzi i zdecydowałam się na zakup szablonu.

Taką jukę dostałam od mamy w ubiegłym roku, a w tym roku niestety nie kwitnie, pewnie mnie zaskoczy w przyszłym

A co z gabionami będą?

Wszystko fajnie się u Ciebie dzieje, tylko nie podoba mi się ta sucha trawa pod drzewkiem. Jak ja jej nie lubię. Kiedyś napisałam swoje zdanie u kogoś na wątku, że jest brzydka, bo wygląda jak uschła, ale mi się dostało od zwolenników tej suchości.

Niestety mój syn też do mnie mówi "mama nie śpiewaj" nie wiem dlaczego, głos mam śliczny
Konieczki 12:50, 08 lip 2015

Mirella wiesz ja tez do niej nie jestem przekonana, myślałam że bedzie ładniej wyglądać. A co do szczerości to ja mówię otwarcie co myślę i to lubię u innych
Zeta 13:11, 08 lip 2015

Konieczki napisał(a)
O to super - ja może Ci podzielę wtedy stipę

Umowa podpisana! Kropka.....bardzo mi pasuję taka wymiana...stipa się przyda na nową rabatę....a u mnie nie zimuje ani się nie sieje.....a sadzonki kosztują tyle co rozplenicy wieloletniej
Konieczki 13:49, 08 lip 2015

grunt to dobra komunikacja
Zeta 15:55, 08 lip 2015

Tak jest !!!!!! Brutusie!!!
Konieczki 17:55, 08 lip 2015

Kurcze siedzę jak na szpilkach i czekam na tatę (mała mi śpi a em w delegacji) a na poczcie leży przesyłka od Magdy... Kurcze przecież mój tato ma do mnie 5min
Konieczki 21:14, 08 lip 2015

Stipy już zadołowane na miejsce docelowe. Podlane przez deszcz, extra carex bronzo dołączył do kolegów

Madziu dziękuje
Jak widzę te moje wypociny to sie załamuje, jeszcze te zdjęcia ale wolę teraz na ogród wydawać
07_Rene 22:32, 08 lip 2015

Z kulkowaniem zawodostwo
Mi brązowa trawa kiedyś też się nie podobała, ale jak ją dostałam, zobaczyłam jak fajnie się wybarwia w słońcu, zmieniłam zdanie
Fajnie, że w końcu jest na co u Ciebie popatrzeć
Konieczki 06:56, 09 lip 2015

Reniu ile bym dała żeby było więcej nie ruszam nic w ogrodzie dopóki mąż nie zrobi donic. Da radę wierzę w niego HAHAHA
A za kultowanie dziękuję - Ensatapowiedziała mi abym sobie kupiła nożyce do strżyżenia owiec i nimi ciachałam (dłonie również - wiem teraz że są już mega ostre)
iwka 09:12, 09 lip 2015

gdzie takie nożyce można kupić, umnie nie ma, albo źle szukam