Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

malgorzata_s... 20:31, 08 lip 2015

Ewcia znowu zakupy? To lubię Szukałam u nas takich niebieskich przetaczników i nie ma nigdzie Twoje są tak niebieskie że mnie zachwycają nieustannie
lojalna_ 20:33, 08 lip 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ewcia znowu zakupy? To lubię Szukałam u nas takich niebieskich przetaczników i nie ma nigdzie Twoje są tak niebieskie że mnie zachwycają nieustannie

Niebieskie delikatne kupiłam u Zurka w swierklancu
Ewa777 20:44, 08 lip 2015

lojalna_ napisał(a)
Ewka ajak sie szalwie i przetaczniki szybko rozrastaja?

Szałwie mam od ubiegłego roku i słabo się u mnie rozkrzewiają. Przetaczniki mam od maja, więc trudno coś o nich powiedzieć.

Kosmosy ze zdjęcia kupiłam w pobliskim centrum ogrodniczym. Mam jeszcze kosmosy, które kupiłam wiosną jako kłącza - one jeszcze nie kwitną.
Ewa777 21:17, 08 lip 2015

Kasya napisał(a)
A gdzie zamawiałas hortki ? Ładne roslinki i w dobrej kondycji

Kasiu, zamawiałam przez allegro. Jak jesteś zainteresowana, to mogę Ci wysłać namiar na pw
Ewa777 21:23, 08 lip 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Gosiu, jedne kupiłam na targach w maju, a drugie w naszym centrum ogrodniczym. Te z centrum były w dużych donicach po 15zł, a w małych po 5zł. Jak chcesz mogę sprawdzić i przywieźć Ci do Pęchcina

Zobacz jak fajnie przyjęły się żurawki, które uczyłaś mnie dzielić Te zielone listki, to mięta wyrasta

GosiaJoanna 21:39, 08 lip 2015

Ewcia no cieszą mnie te nowe hortensje u Ciebie ponieważ to one skradły me serce, oby dobrze im było i pięknie kwitły. Pozdrawiam
Ewa777 22:14, 08 lip 2015

GosiaJoanna napisał(a)
Ewcia no cieszą mnie te nowe hortensje u Ciebie ponieważ to one skradły me serce, oby dobrze im było i pięknie kwitły. Pozdrawiam

Gosiu, a Ty też takie zakupiłaś? Jestem ciekawa, kiedy będę cieszyła się ich kwiatami. You&Me Passion pięknie rośnie, ale pąków kwiatowych nie widać. Chyba jeszcze za młoda. Zobaczymy.
Gosiu, czy Ty wybierasz się może do Pęchcina w sobotę na 5-lecie Ogrodowiska?
GosiaJoanna 11:46, 09 lip 2015

Ewa777 napisał(a)

Gosiu, a Ty też takie zakupiłaś? Jestem ciekawa, kiedy będę cieszyła się ich kwiatami. You&Me Passion pięknie rośnie, ale pąków kwiatowych nie widać. Chyba jeszcze za młoda. Zobaczymy.
Gosiu, czy Ty wybierasz się może do Pęchcina w sobotę na 5-lecie Ogrodowiska?

Z hortenscji mam tyljo limke i jakąś ogrodową niebieska nn a na 5 lecie nie jade Młody wyjatkowo marudny w te upały i jeszcze zeby 5 ida szok normalnie ledwo zyje.Dobrze ze lubi jazde rowerem to tylko jezdzimy ok 20 km dziennie
Kasya 11:48, 09 lip 2015

Ewa777 napisał(a)

Kasiu, zamawiałam przez allegro. Jak jesteś zainteresowana, to mogę Ci wysłać namiar na pw

no wyslij wyslij, dobrze zanotowac dobrego sprzedwcę
Ewa777 12:10, 09 lip 2015

GosiaJoanna napisał(a)

Z hortenscji mam tyljo limke i jakąś ogrodową niebieska nn a na 5 lecie nie jade Młody wyjatkowo marudny w te upały i jeszcze zeby 5 ida szok normalnie ledwo zyje.Dobrze ze lubi jazde rowerem to tylko jezdzimy ok 20 km dziennie

Biedny maluszek, cierpi z tymi zębami, a Ty z nim. Dobrze, ze macie coś, co mu odwraca uwagę. 20km jady rowerem to sporo