Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Makowo na Kociewiu 22:40, 22 cze 2015

Do góry
Bez cięcia akurat te wyglądają całkiem nieźle

ale te są strasznie rozczochrane

Ogród w budowie - nieustającej 22:39, 22 cze 2015

Do góry
Nowa biżuteria:

Jest jeszcze tabliczka dla lauru, ale zapomniałam sfotografować.

To jest po to, żeby wąż nie właził na grządki albo na rabaty, przydatne na zakrętach.

Doniczki od wszystkiego

I jeszcze sposób na pomidory, podpatrzony we Francji, zobaczymy czy skuteczny. Konstrukcja jest stabilna, książę małżonek wywiązał się z podjętego zobowiązania.

Oryginał prezentował się tak:

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek 22:38, 22 cze 2015

Do góry
Wiązowka,bardzo ją lubię

Tu przy figurce.

Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie 22:37, 22 cze 2015

Do góry
Agatek napisał(a)
Pamiętam zapach róży z dzieciństwa, babcia w ogrodzie miała taką różę różową pnącą ileż ona miała kwiatów

my jesteśmy szczęściarzami, że nie musimy mieć apteczki aby hodować róże jak nasze babcie

Ogród prawie romantyczny 22:36, 22 cze 2015

Do góry
ryska napisał(a)

Piękne widoki a Ty bardzo skromna jesteś, bo dla mnie nadal raj

Reniu Przede mną jeszcze tyle pracy, ale cieszy już to co jest a ja mimo że ogród jeszcze niedorosły, bardzo go lubię i dobrze się w nim czuję Marzy mi się kawa na tarasie, ale czekam na lato i słońce

W ogrodzie Lorki za zakrętem 22:33, 22 cze 2015

Do góry
lorka napisał(a)
moje pierwsze róże nieśmiało , nieśmiało rozkwitają.. oj będzie się działo na tej frontowej rabatce..

róża okrywowa Larissa

i w towarzystwie lavendy..

chyba dodam jeszcze jakąś biel do kompletu... może kaszka? tfuj gipsówka?

gipsówka jest cudna, ja mam u siebie, kupiłam tak sobie ale sie w niej zakochałam. A może tawulka Arendsa biała, ale ona późno zaczyna kwitnąc.

piękny kolor i kształt tych róż
Buszując w zbożu i kukurydzy:) 22:33, 22 cze 2015

Do góry
07_Rene napisał(a)
Podziele się z Wami jeszcze jedną moją weekendową obserwacją Mianowicie moje cisy zaatakował misecznik cisowiec. Na szczęście nim zrobiłam oprysk, za intruza wzięły się larwy biedronki. Naliczyłam kilkanaście i nawet azjatycka sie trafiła. Ciekawe, czy zjedzą misecznika do końca?...

brrr ... horrory zapodajesz
Kwiatowy ogródek Monteverde 22:33, 22 cze 2015

Do góry
Rozwija się Splendid Ruffles

Charlotte

Molineux

Pilgrim i słoneczniczek szorstki

Candlelight

Maingold

Kronprincess Mary

Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie 22:32, 22 cze 2015

Do góry
Margarete napisał(a)
Ale cudne te twoje róże...i lwie paszze też, rzadko teraz widuje je w ogrodach, a one przeciez tyle kolorów maja, tyle możliwości kompozycji z innymi roslinami...
CZytam że w środe planowany jest wasz wypad - ma byc juz pogodnie, udanej wycieczki i wspaniałych wrażeń.

Wrocław piekny, kiedys jeżdziłam tam sporadycznie, teraz często - do dzieci, minimum raz w miesiącu tam jestem, staram sie za każdą wizyta coś zwiedzic, obejrzęc bo jest dużo fajnych miejsc i zawsze z duża przyjemnością oglądam to miasto od jego "zielonej" strony i od strony archyitektury...zachwycam sie niezmiennie, Łodzi jeszcze duuuużo brakuje aby dorównać..choć idzie we właściwą stronę

Reniu jedziesz w sobotę do Anitki ? Jak chcesz to możemy umówić sie i jechac razem w dwa auta na przykład, bo nie wiem jeszcze ile osób pojedzie ze mną, jak dotra dziewczyny z okolic Zdunskiej itd

to zapraszam na przegląd kolorystyczny lwich paszczy , lewki dobiera zaczynają i pokaz ich możliwości przed nami , lubię je za to że długo kwitną, są niewymagające, nie chorują

do Wrocławia jeszcze chętnie się wybiorę, jest co zwiedzać przede mną chociażby ogród botaniczny i do Wojsławic się wybieram, bo nie byłam jeszcze

co do soboty to oczywiście że tak, podaj adres na priv to się stawię ok. 10.30
Buszując w zbożu i kukurydzy:) 22:31, 22 cze 2015

Do góry
Podziele się z Wami jeszcze jedną moją weekendową obserwacją Mianowicie moje cisy zaatakował misecznik cisowiec. Na szczęście nim zrobiłam oprysk, za intruza wzięły się larwy biedronki. Naliczyłam kilkanaście i nawet azjatycka sie trafiła. Ciekawe, czy zjedzą misecznika do końca?...

Buszując w zbożu i kukurydzy:) 22:31, 22 cze 2015

Do góry
07_Rene napisał(a)

Nie mam nic nowego do fotografowania. Ile można przynudzać boniką i różą przy studni? Ale szykują się liatry, jeżówki, chyba werbena...

Jakby ktoś rozpoznał powojnik...

Takie cuda i mówisz, że nie masz nic do fotografowania ??
Urocze połączenie róży z powojnikiem. Celowo zamierzony efekt czy przypadek ?
Mirkowy ogród (początki) 22:31, 22 cze 2015

Do góry
Pęcerznice ,tawuła i kuleczki bukszpanowe coraz większe
Moja codzienność - ogród Oli 22:27, 22 cze 2015

Do góry
leon60 napisał(a)
na razie podbudowa

Tu znów SIĘ DZIEJE !! Ja wysiadam......
Kubusiowo II 22:27, 22 cze 2015

Do góry
kaisog1 napisał(a)
a co to za łakomczuszek dobiera się do truskawek?
Gosiu świetnie wszystko ogarnęłaś jest pięknie
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 22:24, 22 cze 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

Tu za rok będzie cudownie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:24, 22 cze 2015

Do góry

pięknie ten fiolet gra z zielenią ? Marzenko czy te łodyżki fioletowe to szałwia?
Makowo na Kociewiu 22:23, 22 cze 2015

Do góry
Tylko na wejściowej zdażyłam przyciąć kulki reszta czeka

Ogród w budowie - nieustającej 22:22, 22 cze 2015

Do góry
Dla Miry i jej swatowej, jeśli zechcą zajrzeć. Fuksja zaczęła kwitnąć i jest prześliczna, ma się dobrze. Chciałam tylko sadzonkę do ukorzenienia, a dostałam drzewo:

Drugi dom też w zielonościach i pnączach.

Jak się nie przytnie New Dawn, staje się potworem.

Mirkowy ogród (początki) 22:22, 22 cze 2015

Do góry
Mirka napisał(a)
Oj nie Kuś bo zechce Widziałaś trawki ?werbeną idzie do góry

I trawki i werbena super wygląda Moja werbena też podrosła ostatnio!
Jak się zdecydujesz na dzwonki to dawaj od razu znać! U mnie właśnie też kwitną. Jeśli chcesz to Ci jutro pokażę
Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie 22:21, 22 cze 2015

Do góry
popcorn napisał(a)
to dzwonek skupiony, chyba?
róże przecudne

Łukasz przygotował 10 doniczek P9 z góry dziękuję za transport w sobotę jesteś? Bym wskoczyła chyba że na targu bladym świtem??

sprawdziłam w spisie nabytych roślin - jest na nim taki, nabyty w marcu, to musi być to
ale dobra jestem , przecież dostałam od ciebie właśnie dzwonek skupiony, sadziłam go i nie zajarzyłam że to te same liście, trzymam go w doniczce bo nie pamiętałam co to i nie wiedziałam gdzie go wsadzić, przy tych upałach co były, mało go nie ususzyłam ech

dzięki Karolcia to od ciebie

jaśminowiec zakwitł coś słabo w tym roku

edit
dałabyś poleniuchować rano, my tu śpimy do 9 co najmniej zapraszam popołudniu na kawkę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies