Witam serdecznie. Mam na imię Arleta (dla znajomych bywam Gośką ) Ogródek zaczęłam zakładać w 2010r. równolegle z budową domu. Bardzo lubię krzewy i mam ich całkiem sporo. Mój ogródek jest trochę w innym stylu niż Ogrodowiskowe bo nie ma w nim bylin. Zapraszam do oglądania, komentowania i podpowiadania co mogłabym w nim udoskonalić. Taki był początek 2011r.: [img
Fajne doniczki, lubię taki klasyczny materiał, tylko nie mogę się zdecydować na rośliny jakie w nich mogły by się pojawić. chciał bym mieć Agawy w ogromnych donicach. Podobna kiedyś moja babcia takie miała...
Witaj Nikito
ogromnie się cieszę że cię poznałam, jesteś tak energetyczną i wesołą osobą, że samo przebywanie w twoim towarzystwie już działa radośnie na człowieka
Witaj Nikito
ogromnie się cieszę że cię poznałam, jesteś tak energetyczną i wesołą osobą, że samo przebywanie w twoim towarzystwie już działa radośnie na człowieka
Wczoraj wróciłam późno do domu i tylko odmeldowałam się na wątku Bogdzi,
a swój zostawiłam na dziś
oczko tętni życiem i zarasta bez mojego pozwolenia nieogarniam
Koło figurki posadziłam hortensje anabelle i hosty zawalone są tatarakiem i innymi nadbrzeżnymi muszę zrobić po niedzieli porządek, paprocie też wszedzie się panoszą
Róże w tym roku szaleją nie mogę się doczekać. Będzie się działo Róże cięte wczesną wiosną pnące na bluszczu będą wyglądać pięknie mam jednak problem z dołem próbuje usunąć coś co wygląda podobnie do floksa lub mydelnicy jasno różowe. Pięknie rośnie przytacznik kłosowaty pomiędzy przywrotnik nie wiem czy dobre połączenie zobaczymy