iwka
22:27, 04 lip 2015

w tym pasie z tujami są między nimi duże kule bukszpanowe, chciałam dosadzić jeszcze kilka, w stronę drogi za świerkiem też posadziłam już kilka mniejszych kulek. Chciałam zrobić cały ten pas właśnie w kulkach różnych rozmiarów, mniej więcej coś takiego
nasadzenia obecne, są do zmiany, do tej pory kupowałam rośliny i je mnożyłam, sadziłam tam gdzie miałam miejsce, więc nie ma to większego ładu.
Ten świerk na środku, też miał być wycięty, razem ze wszystkimi, tylko piła się zepsuła
i tak został. Te dwa słupy tujowe i trzeciego pół
jak wiecie nie leżą mi, więc spróbuję je przesadzić, jak eM się zlituje i mi pomoże
a i altana... jeszcze może dwa lata przestoi i padnie ze strości, placyk z ławką przy altanie też tymczasowy bo teraz akurat jest na wprost starego domu, a jak się przeprowadzę za kilka lat
to będę gdzie indziej leżakować
Prawdę mówiąc to cały ten mój teraźniejszy ogród długości ponad 30 metrów, będzie przedogródkiem
Chyba zaczęłam od d... strony. amen.

nasadzenia obecne, są do zmiany, do tej pory kupowałam rośliny i je mnożyłam, sadziłam tam gdzie miałam miejsce, więc nie ma to większego ładu.
Ten świerk na środku, też miał być wycięty, razem ze wszystkimi, tylko piła się zepsuła

a i altana... jeszcze może dwa lata przestoi i padnie ze strości, placyk z ławką przy altanie też tymczasowy bo teraz akurat jest na wprost starego domu, a jak się przeprowadzę za kilka lat

Prawdę mówiąc to cały ten mój teraźniejszy ogród długości ponad 30 metrów, będzie przedogródkiem

Chyba zaczęłam od d... strony. amen.