Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Coś jeszcze, coś więcej... 09:30, 30 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Bo ja taki jestem z natury - genialny i skromny w dodatku

Krótko i na temat
Coś jeszcze, coś więcej... 07:52, 30 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Z Małopolski jesteś i choinek nie ma u Was? Jak to tak?

no bo ja akurat w takim miejscu gdzie jak okiem sięgnąć to wierzby i brzozy i Dunajec

ale jak rusze dupę trochę dalej no dalej dalej to znajdę..
tylko ruszyć muszę
Coś jeszcze, coś więcej... 07:42, 30 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Nom
Moja ostoja 23:14, 29 lis 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)
Hej Elu-masz u mnie info odnośnie giełdy. Sebek nawet naskrobał kiedy najlepiej się wybrać

Dzięki, zajrzę, pozdrawiam
Coś jeszcze, coś więcej... 22:56, 29 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

No ideał po prostu.
Cholerka, tyle lat żyję na świecie i nie wiedziałam że zwykłe przedmieście ma taką nazwę. Jaka jest zwięzła konkluzja analizy?
Coś jeszcze, coś więcej... 22:42, 29 lis 2016

Do góry
polinka napisał(a)
A u mnie lampki na baterie po 5,50 za 20 sztuk

No fiesz! Ranisz mnie
Coś jeszcze, coś więcej... 22:41, 29 lis 2016

Do góry
mikina34 napisał(a)

Dżizas Krajst!!! Jak żyję, pierwszy raz słyszę (czytam) o takich kolorach!!! O ile to w ogóle kolory...
edit. sprawdziłam, kolory
Człeku męskiej postury, skądeś Ty się wziął Tyle mądrości w kilku zdaniach, fiu fiu... Pełen szacun
Nie żebym Ci ubliżała (bo mogło tak zabrzmieć ) wręcz przeciwnie, chylę czoła, fajnie i mądrze napisane

Wczoraj również pisalem pracę na temat aspektów psychologicznych i społecznych funkcjonowania w polskich suburbiach - tak dla odmiany
Ogródek Iwony II 21:17, 29 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Przychodzę tylko powiadomić, że w Pepco 20 żarówek na baterie po 7.99 A jak nie to w Kik za 8.99

Wielkie dzięki. Czytałam Sebku u Ciebie info o tych lampkach. Jak będę w mieście w weekend, to sobie kupię
Jak to wszystko ogarnąć? 21:15, 29 lis 2016

Do góry
Dużo mądrych słów tu padło - i nie ma żadnego ale Pozdrawiam Cię Teresko i będę kibicować
Ogródek Iwony II 21:04, 29 lis 2016

Do góry
Przychodzę tylko powiadomić, że w Pepco 20 żarówek na baterie po 7.99 A jak nie to w Kik za 8.99
Coś jeszcze, coś więcej... 21:03, 29 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Iwona - przecież wiesz, że żyje na dwa domy W domu rodzinnym od niemal 4 lat mamy głównie beże i brązy, w mojej studenckiej norze jest więcej szarości i bieli A intensywne barwy dodajemy tylko i wyłącznie w dodatkach - te ostatnio zmieniam raz w miesiącu Turkus mieliśmy dość długo - w tym roku rządził u nas serenity i rose quartz, na jesień u siebie miałem pomarańczowo (lub jak kto woli flame - jedna z propozycji kolorów na wiosnę 2017 Pantone), teraz mam dla odmiany świąteczna czerwień
Wczoraj oglądałem film poświęcony panu Le Corbusier - dla przestrzennika (c'est moi ) to wielki autorytet i wzór parenetyczny A dlaczego o nim pisze? Wczoraj mnóstwo razy padały jego cytaty i jeden z nich brzmiał: Auto to maszyna do jeżdżenia, samolot to maszyna do latania, dom to maszyna do mieszkania I choć brzmi to kontrowersyjnie nawet dziś, o zgadzam się z nim - po części We wnętrzach mam się czuć swobodnie, niejako są dla mnie odzwierciedleniem tego co czuję i jaki mam nastrój. Dlatego bazę mam stałą, a otoczkę zmieniam bardzo często - tak jak i swoje nastroje Nieraz mam ochotę na intensywne barwy, raz na stonowane, a nieraz chowam wszystko i jest monochromatycznie Lubie się po prostu bawić kolorem

Dżizas Krajst!!! Jak żyję, pierwszy raz słyszę (czytam) o takich kolorach!!! O ile to w ogóle kolory...
edit. sprawdziłam, kolory
Człeku męskiej postury, skądeś Ty się wziął Tyle mądrości w kilku zdaniach, fiu fiu... Pełen szacun
Nie żebym Ci ubliżała (bo mogło tak zabrzmieć ) wręcz przeciwnie, chylę czoła, fajnie i mądrze napisane
Coś jeszcze, coś więcej... 21:01, 29 lis 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Z każdego marketu wychodzę z lampkami na baterie... Ostatnio nawet z lampkami z wtyczka na usb wyszłam podłączy sobie młoda mini choinkę pod komputer

Jakbyś chciała dokupić to najtańsze jakie widziałem są w Pepco - 8 zł za 20 żarówek

Lampki na usb podłącz do powerbanka - w pracy używamy tej metody i sprawdza się świetnie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:08, 29 lis 2016

Do góry
AgataP napisał(a)

a filmik, wpisz w google to zakumasz

A dokładniej w krzywym zwierciadle, witaj Święty Mikołaju Klasyk - obok Kevina
Coś jeszcze, coś więcej... 20:03, 29 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Kiedyś byli w Iei za jakieś 9 zł.mam kilka kompletów nawet.do cottonow się też nadaja

Wyżej napisałem gdzie taniej je dorwiesz
Teraz mam już 3 komplety takich lampek - i z dwoma wiem co zrobię, nad trzecim pomyślę albo oddam
Coś jeszcze, coś więcej... 20:01, 29 lis 2016

Do góry
Basilikum napisał(a)
lampek na baterie nie znalazlam,musze pojechac do wiekszych sklepow.
Za to mam od 3 lat swiece na baterie z pilotem jak je kupilam ustawilam na oknie i wolam R "chodz zrobimy sobie romantyczny wieczor" no i tak sobie siedzimy objeci a ja cichaczem klik w pilota i wszystkie swiece sie zapalily mina R bezcenna

Ale Ty romantyczna jesteś, no no Mamy swiece na baterie w pracy - są świetne!
Coś jeszcze, coś więcej... 20:00, 29 lis 2016

Do góry
Margarete napisał(a)

Ja ćwiczę takie komplety na baterie juz kolejny rok, co roku dokupuje komplecik i gdzieś wtykam, ostatnio zdjęłam jeden z okna w pokoju od ulicy, na piętrze dopiero w marcu...jak robiłam wiosenne porządki, zapomniałam o nim
A ten pomysł z wazonem i lampkami obok bombek to muszę wykorzystać, widywałam takie w duzych wazonach gdzies w biurach, salonach fryzjerskich czy sklepach ale przecież i u mnie w moim salonie też taka ozdobę mogę zrobić, tyle że mniejszą..

Skoro o takich lampkach mowa to w Kik są po 9 zl, w Pepco po 8- i maja 20 żarówek, te z Ikei 12 Porwalem komplecik
Coś jeszcze, coś więcej... 19:58, 29 lis 2016

Do góry
Margarete napisał(a)
Kurcze ale sie u ciebie dzieje, a mówią że "martwy sezon", tyle wpisów, tyle inspiracji świątecznych, tyle wesołości
Renifero-baranki widziałam, jezu jakie szkaradne ..że aż cudne A ile zamieszania w necie nimi zrobiłeś
Adwentowy wieniec/świecznik tegoroczny tez fajny - u nas nie ma takiej tradycji, wiankujemy bardziej na same święta i zdobimy dom. Podoba mi sie pomysł z mchem, muszę udać sie do lasu za moim płotem i ukopać sobie mchu na wianek na drzwi zewnętrzne, bo mam taki pomysł w tym roku. Choinka przed wejściem na bambusowym patyku świetna, jak mi sie uda to u siebie tez taką zrobię
Jeszcze całych zaległości nie nadrobiłam, ale póki co pozdrawiam i lecę czytać dalej....

Zawsze Cię podziwiam za to dogłębne czytanie Ja chyba jutro trafię do domu - pewnie na szybko machnę jakieś dekoracje Wianki z mchu próbowałem robić - i jakoś mnie nie przekonują... Niestety
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:43, 29 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Lejesz mi miód na serce

Sebek, stwierdzam fakty!
Typografia ogrodu 17:33, 29 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Poczytałem o zmienianiu czarownic w czarodziejki, Twoim żarnie co jest sławniejsze niż ja i o nie-włochatych stopach Kasji

Co tam robisz z tych dekoracji? Już nie bądź taka tajemnicza
to nie dekoracje czas mi zabieraja.na razie wianek wisi,betonowe gwiazdy przytargane bo inaczej powiedzieć nie idzie świecznik w malarni....
Jedynie ciasto na pierniczki właśnie umieszalam
Kwitnące skarpy 16:47, 29 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Jak dobrze słyszeć, że Susan jest karłowa Jeszcze jakbyś napisał, że zwykła gwiaździsta tak samo to byłby to miód na moje serce

Magnolia gwieździsta też zalicza się do tej pierwszej grupy i podobnie jak odmianowa Rosea będzie miała około 3 metry na 3 metry To też zależy jaką formę będzie miała sama roślina za młodu Jeżeli masz ostry sekator to zawsze roślina będzie miała kształt taki jaki ty chcesz aby miała Pozdrawiam i dziękować za odwiedziny
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies