Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Basilikum 17:13, 29 lis 2016

lampek na baterie nie znalazlam,musze pojechac do wiekszych sklepow.
Za to mam od 3 lat swiece na baterie z pilotem jak je kupilam ustawilam na oknie i wolam R "chodz zrobimy sobie romantyczny wieczor" no i tak sobie siedzimy objeci a ja cichaczem klik w pilota i wszystkie swiece sie zapalily mina R bezcenna
nawigatorka 17:35, 29 lis 2016

Kiedyś byli w Iei za jakieś 9 zł.mam kilka kompletów nawet.do cottonow się też nadaja
Sebek 19:58, 29 lis 2016

Margarete napisał(a)
Kurcze ale sie u ciebie dzieje, a mówią że "martwy sezon", tyle wpisów, tyle inspiracji świątecznych, tyle wesołości
Renifero-baranki widziałam, jezu jakie szkaradne ..że aż cudne A ile zamieszania w necie nimi zrobiłeś
Adwentowy wieniec/świecznik tegoroczny tez fajny - u nas nie ma takiej tradycji, wiankujemy bardziej na same święta i zdobimy dom. Podoba mi sie pomysł z mchem, muszę udać sie do lasu za moim płotem i ukopać sobie mchu na wianek na drzwi zewnętrzne, bo mam taki pomysł w tym roku. Choinka przed wejściem na bambusowym patyku świetna, jak mi sie uda to u siebie tez taką zrobię
Jeszcze całych zaległości nie nadrobiłam, ale póki co pozdrawiam i lecę czytać dalej....

Zawsze Cię podziwiam za to dogłębne czytanie Ja chyba jutro trafię do domu - pewnie na szybko machnę jakieś dekoracje Wianki z mchu próbowałem robić - i jakoś mnie nie przekonują... Niestety
Sebek 20:00, 29 lis 2016

Margarete napisał(a)

Ja ćwiczę takie komplety na baterie juz kolejny rok, co roku dokupuje komplecik i gdzieś wtykam, ostatnio zdjęłam jeden z okna w pokoju od ulicy, na piętrze dopiero w marcu...jak robiłam wiosenne porządki, zapomniałam o nim
A ten pomysł z wazonem i lampkami obok bombek to muszę wykorzystać, widywałam takie w duzych wazonach gdzies w biurach, salonach fryzjerskich czy sklepach ale przecież i u mnie w moim salonie też taka ozdobę mogę zrobić, tyle że mniejszą..

Skoro o takich lampkach mowa to w Kik są po 9 zl, w Pepco po 8- i maja 20 żarówek, te z Ikei 12 Porwalem komplecik
Sebek 20:01, 29 lis 2016

Basilikum napisał(a)
lampek na baterie nie znalazlam,musze pojechac do wiekszych sklepow.
Za to mam od 3 lat swiece na baterie z pilotem jak je kupilam ustawilam na oknie i wolam R "chodz zrobimy sobie romantyczny wieczor" no i tak sobie siedzimy objeci a ja cichaczem klik w pilota i wszystkie swiece sie zapalily mina R bezcenna

Ale Ty romantyczna jesteś, no no Mamy swiece na baterie w pracy - są świetne!
Sebek 20:03, 29 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
Kiedyś byli w Iei za jakieś 9 zł.mam kilka kompletów nawet.do cottonow się też nadaja

Wyżej napisałem gdzie taniej je dorwiesz
Teraz mam już 3 komplety takich lampek - i z dwoma wiem co zrobię, nad trzecim pomyślę albo oddam
Madzenka 20:23, 29 lis 2016

Z każdego marketu wychodzę z lampkami na baterie... Ostatnio nawet z lampkami z wtyczka na usb wyszłam podłączy sobie młoda mini choinkę pod komputer
Sebek 21:01, 29 lis 2016

Madzenka napisał(a)
Z każdego marketu wychodzę z lampkami na baterie... Ostatnio nawet z lampkami z wtyczka na usb wyszłam podłączy sobie młoda mini choinkę pod komputer

Jakbyś chciała dokupić to najtańsze jakie widziałem są w Pepco - 8 zł za 20 żarówek

Lampki na usb podłącz do powerbanka - w pracy używamy tej metody i sprawdza się świetnie
mikina34 21:03, 29 lis 2016

Sebek napisał(a)

Iwona - przecież wiesz, że żyje na dwa domy W domu rodzinnym od niemal 4 lat mamy głównie beże i brązy, w mojej studenckiej norze jest więcej szarości i bieli A intensywne barwy dodajemy tylko i wyłącznie w dodatkach - te ostatnio zmieniam raz w miesiącu Turkus mieliśmy dość długo - w tym roku rządził u nas serenity i rose quartz, na jesień u siebie miałem pomarańczowo (lub jak kto woli flame - jedna z propozycji kolorów na wiosnę 2017 Pantone), teraz mam dla odmiany świąteczna czerwień
Wczoraj oglądałem film poświęcony panu Le Corbusier - dla przestrzennika (c'est moi ) to wielki autorytet i wzór parenetyczny A dlaczego o nim pisze? Wczoraj mnóstwo razy padały jego cytaty i jeden z nich brzmiał: Auto to maszyna do jeżdżenia, samolot to maszyna do latania, dom to maszyna do mieszkania I choć brzmi to kontrowersyjnie nawet dziś, o zgadzam się z nim - po części We wnętrzach mam się czuć swobodnie, niejako są dla mnie odzwierciedleniem tego co czuję i jaki mam nastrój. Dlatego bazę mam stałą, a otoczkę zmieniam bardzo często - tak jak i swoje nastroje Nieraz mam ochotę na intensywne barwy, raz na stonowane, a nieraz chowam wszystko i jest monochromatycznie Lubie się po prostu bawić kolorem

Dżizas Krajst!!! Jak żyję, pierwszy raz słyszę (czytam) o takich kolorach!!! O ile to w ogóle kolory...
edit. sprawdziłam, kolory
Człeku męskiej postury, skądeś Ty się wziął Tyle mądrości w kilku zdaniach, fiu fiu... Pełen szacun
Nie żebym Ci ubliżała (bo mogło tak zabrzmieć ) wręcz przeciwnie, chylę czoła, fajnie i mądrze napisane
polinka 21:31, 29 lis 2016

A u mnie lampki na baterie po 5,50 za 20 sztuk