Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:14, 24 mar 2015

Do góry
Asiuniaa napisał(a)

Jak już o tym mowa to w jakiej odległości posadzić od muru hortensje? Jutro zamierzam to czynić
od muru śmiało 1 - 1,5m
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:12, 24 mar 2015

Do góry
Krakus napisał(a)

ale to chyba wynika z czego innego...byłem keidys na warsztatach z psychologiem dziecięcym i przedstawiał analizę charakterów ludzi na podstawie czy sie jest jedynakiem , pierwszym drugim czy kolejnym dzieckiem. Jakoś tak wychodzi że ostatnie najbardziej wypieszczone bo juz po latach się przeważnie trafia Jest oczywiście pod to szersza analiza ale nie przytoczę bo ze mnie żaden psycholog

No z ostatnimi tak juz bywa ze bywają ostatni ale u nas jest mała różnica wieku miedzy młodszymi chłopakami bo 3 lata
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:17, 24 mar 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
bo robota głupiego lubi a tak serio to one strasznie blisko są od thuj.

Jak już o tym mowa to w jakiej odległości posadzić od muru hortensje? Jutro zamierzam to czynić
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:38, 24 mar 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Panie w przedszkolu mają inną teorie... twierdzą, że Jaś (najmłodszy) najbardziej rozpieszczony z całej czwórki
a z żywego inwentarza to mamy kota Leona

ale to chyba wynika z czego innego...byłem keidys na warsztatach z psychologiem dziecięcym i przedstawiał analizę charakterów ludzi na podstawie czy sie jest jedynakiem , pierwszym drugim czy kolejnym dzieckiem. Jakoś tak wychodzi że ostatnie najbardziej wypieszczone bo juz po latach się przeważnie trafia Jest oczywiście pod to szersza analiza ale nie przytoczę bo ze mnie żaden psycholog

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:08, 24 mar 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
one rosną szybko, kupowałam je u Finki

kurde ale czytalam ze ona wymaga stanowiska slonecznego myslisz ze w cieniu tez bedzie taka piekna
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:41, 24 mar 2015

Do góry
Jestem z Jaśkiem w domu pogodna cudna, przy krokusavh jest piękny hałas
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:34, 24 mar 2015

Do góry
Na życzenie fora magicznej siły
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:28, 24 mar 2015

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Kokoszko, ale człowiek chce mieć od razu "na gotowo". Chyba.

Dziewczyny, macie hortensję Pinky Winky? Jak ona wypada przy Vanille Fraise?

mam pinki, nawet jakiś czas temu robiłam porównanie. Na pewno ma sztywniejsze łodygi nie wymaga podpierania, kwiat ma bardzo długi ale rzadszy taki bardziej ażurowy niż Vanilka. Równie ładnie się przebarwia, chociaż niektórzy twierdzą że vanilka ładniej. Jak chcesz to wieczorkiem Ci poszukam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:25, 24 mar 2015

Do góry
malkul napisał(a)

pamiętasz gdzie kupowałś białe hortki?
gdzie mam szukać?
ale starocie wyciągnęłaś u nas w ogrodniczym je kupowałam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:13, 24 mar 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
doszła mi biała hortensja i nowa hosta

pamiętasz gdzie kupowałś białe hortki?
gdzie mam szukać?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:11, 24 mar 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
no jakoś tak wyszło

dalej nie kumam- to miałas zgodnie z projektem?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:10, 24 mar 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

ja wbrew pozorom kumata jestem
na tym etapie rozwojowym im nie przeszkodzi przesadzanie. W 2013 przesadzałam je o 30cm (!!!!) już z ulistnieniem w czerwcu, potem podlewałam jak głupia i kwitły tak że oooch

Aneto, ta informacja bardzo mnie ucieszyła. Bo też mam dylematy hortensjowe, rosną w cennych hostach, a te jeszcze śpią snem zimowym.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:09, 24 mar 2015

Do góry
malkul napisał(a)
ana nie rozumiem tylko skąd się wziło to że to hortki tak blisko posadziłaś tych tuj? nie miałaś prawidłowego rozstawu podanego ? przeciez wiadomo jak aroslina jak rosnie i od razu sadzi sie wg wymagań.
no jakoś tak wyszło
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:08, 24 mar 2015

Do góry
aaasiunia24 napisał(a)

ale to kupujesz takich wielkich rozmiarów ja czy ona przez caly sezon wiosna-jesien tak duzo urosnie
one rosną szybko, kupowałam je u Finki
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:05, 24 mar 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
skończyłam ciąć hortensję yuuuupi!!!!, przy ostatnich promieniach słońca dosłownie, potem siedziałam w domu i cięłam patyczki. Jutro będę robiła wysyłki. Dla łatwiejszego określenia którą stroną do dołu, patyki są przycięte od dołu po skosie strona która ma iść do góry na prosto

A ja jutro otrzymam przesyłkę z hortensjami - zamówiłam tam gdzie Iwonka mi poleciła . Zdecydowałam się na 3 letnie. Pokażę jutro to mi podpowiesz czy je jeszcze ciąć bo dziewczyny cięły.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:05, 24 mar 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
to rozplenica vertigo, niestety w naszych warunkach jednoroczna bestia

ale to kupujesz takich wielkich rozmiarów ja czy ona przez caly sezon wiosna-jesien tak duzo urosnie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 07:56, 24 mar 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
skończyłam ciąć hortensję yuuuupi!!!!, przy ostatnich promieniach słońca dosłownie, potem siedziałam w domu i cięłam patyczki. Jutro będę robiła wysyłki. Dla łatwiejszego określenia którą stroną do dołu, patyki są przycięte od dołu po skosie strona która ma iść do góry na prosto

Ana o kurcze tyle pracy dodatkowej z tymi patykami i jeszcze tak pięknie przygotowane Ana niesamowita jesteś
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 07:56, 24 mar 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

czyli jest szansa że dojdą do mnie Vanille Fraise
jak wystarczy
zapamiętam sobie, ostrym do gruntu
ja wczoraj też ścięłam moje mizerne Silver Dollar sadzone jesienią, bo miało nie być przymrozków, a dziś znów zmroziło...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:47, 23 mar 2015

Do góry
Kamajla napisał(a)

No chyba, że tak to już Ci darujemy ten żywy inwentarz... Podobno im dojrzalszy tatuś, tym inteligentniejsze dziecko
Panie w przedszkolu mają inną teorie... twierdzą, że Jaś (najmłodszy) najbardziej rozpieszczony z całej czwórki
a z żywego inwentarza to mamy kota Leona
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:43, 23 mar 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
kobieto moje najmłodsze ma 4,5 roku a uśmieliśmy się dzisiaj bo w jakimś programie facet powiedział, że mężczyzna powinien mieć dziecko po 45rż. Mój M się uśmiał, że jeszcze wszystko przed nim Nie będę się nudzić kochana

No chyba, że tak to już Ci darujemy ten żywy inwentarz... Podobno im dojrzalszy tatuś, tym inteligentniejsze dziecko
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies