ale to chyba wynika z czego innego...byłem keidys na warsztatach z psychologiem dziecięcym i przedstawiał analizę charakterów ludzi na podstawie czy sie jest jedynakiem , pierwszym drugim czy kolejnym dzieckiem. Jakoś tak wychodzi że ostatnie najbardziej wypieszczone bo juz po latach się przeważnie trafia Jest oczywiście pod to szersza analiza ale nie przytoczę bo ze mnie żaden psycholog
mam pinki, nawet jakiś czas temu robiłam porównanie. Na pewno ma sztywniejsze łodygi nie wymaga podpierania, kwiat ma bardzo długi ale rzadszy taki bardziej ażurowy niż Vanilka. Równie ładnie się przebarwia, chociaż niektórzy twierdzą że vanilka ładniej. Jak chcesz to wieczorkiem Ci poszukam
A ja jutro otrzymam przesyłkę z hortensjami - zamówiłam tam gdzie Iwonka mi poleciła . Zdecydowałam się na 3 letnie. Pokażę jutro to mi podpowiesz czy je jeszcze ciąć bo dziewczyny cięły.
czyli jest szansa że dojdą do mnie Vanille Fraise
jak wystarczy
zapamiętam sobie, ostrym do gruntu
ja wczoraj też ścięłam moje mizerne Silver Dollar sadzone jesienią, bo miało nie być przymrozków, a dziś znów zmroziło...
Panie w przedszkolu mają inną teorie... twierdzą, że Jaś (najmłodszy) najbardziej rozpieszczony z całej czwórki
a z żywego inwentarza to mamy kota Leona