Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Krakus 11:38, 24 mar 2015

ana_art napisał(a)
Panie w przedszkolu mają inną teorie... twierdzą, że Jaś (najmłodszy) najbardziej rozpieszczony z całej czwórki
a z żywego inwentarza to mamy kota Leona

ale to chyba wynika z czego innego...byłem keidys na warsztatach z psychologiem dziecięcym i przedstawiał analizę charakterów ludzi na podstawie czy sie jest jedynakiem , pierwszym drugim czy kolejnym dzieckiem. Jakoś tak wychodzi że ostatnie najbardziej wypieszczone bo juz po latach się przeważnie trafia Jest oczywiście pod to szersza analiza ale nie przytoczę bo ze mnie żaden psycholog

Asiuniaa 15:17, 24 mar 2015

ana_art napisał(a)
bo robota głupiego lubi a tak serio to one strasznie blisko są od thuj.

Jak już o tym mowa to w jakiej odległości posadzić od muru hortensje? Jutro zamierzam to czynić
ana_art 16:12, 24 mar 2015

Krakus napisał(a)

ale to chyba wynika z czego innego...byłem keidys na warsztatach z psychologiem dziecięcym i przedstawiał analizę charakterów ludzi na podstawie czy sie jest jedynakiem , pierwszym drugim czy kolejnym dzieckiem. Jakoś tak wychodzi że ostatnie najbardziej wypieszczone bo juz po latach się przeważnie trafia Jest oczywiście pod to szersza analiza ale nie przytoczę bo ze mnie żaden psycholog

No z ostatnimi tak juz bywa ze bywają ostatni ale u nas jest mała różnica wieku miedzy młodszymi chłopakami bo 3 lata
ana_art 16:14, 24 mar 2015

Asiuniaa napisał(a)

Jak już o tym mowa to w jakiej odległości posadzić od muru hortensje? Jutro zamierzam to czynić
od muru śmiało 1 - 1,5m
ana_art 16:15, 24 mar 2015

aaasiunia24 napisał(a)

kurde ale czytalam ze ona wymaga stanowiska slonecznego myslisz ze w cieniu tez bedzie taka piekna

Nie wiem... U mnie w pełnym słońcu stały
ana_art 16:16, 24 mar 2015

emila napisał(a)
Aniu czy na dwór mozna wystawić juz hortensje ogrodowe w donicach, bo moje juz puściły liście ale jeszcze koczują w garażu.
jak nie beda miały slonca to zdziczeją, ale może tez je przymroEk złapać. Wiec albo musisz chować na noc albo odkrywać wlokniną
Asiuniaa 16:16, 24 mar 2015

ana_art napisał(a)
od muru śmiało 1 - 1,5m

No pięknie nie wiem czy nie za wąską rabatę zrobiłam - a żurawkę przed hortensją w jakiej odległości?
ana_art 17:09, 24 mar 2015

Asiuniaa napisał(a)

No pięknie nie wiem czy nie za wąską rabatę zrobiłam - a żurawkę przed hortensją w jakiej odległości?
u mnie jest od ściany niespełna metr i jest ok
JoannaP 17:43, 24 mar 2015

ana_art napisał(a)
Jestem z Jaśkiem w domu pogodna cudna, przy krokusavh jest piękny hałas

Faktycznie
Jaki tłok
Jana 18:53, 24 mar 2015