Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 21:37, 23 mar 2015

Kamajla napisał(a)

Jak się Ana rozkręci to może jeszcze kury i krow bendom? Dzieci porosną, to co tak tylko tym ogrodem będzie się zajmować (praca się nie liczy )??

Pozdrówki wiosenne
kobieto moje najmłodsze ma 4,5 roku a uśmieliśmy się dzisiaj bo w jakimś programie facet powiedział, że mężczyzna powinien mieć dziecko po 45rż. Mój M się uśmiał, że jeszcze wszystko przed nim Nie będę się nudzić kochana
ana_art 21:38, 23 mar 2015

Madzenka napisał(a)
Szkoda czosnków, lepiej jesienią przesadzić
przesadzanie wiąże się tez z przesunięciem lini trawnika iiiii zraszaczy od nawadniania więc to nie jest takie pstryk
Kamajla 21:43, 23 mar 2015

ana_art napisał(a)
kobieto moje najmłodsze ma 4,5 roku a uśmieliśmy się dzisiaj bo w jakimś programie facet powiedział, że mężczyzna powinien mieć dziecko po 45rż. Mój M się uśmiał, że jeszcze wszystko przed nim Nie będę się nudzić kochana

No chyba, że tak to już Ci darujemy ten żywy inwentarz... Podobno im dojrzalszy tatuś, tym inteligentniejsze dziecko
ana_art 21:47, 23 mar 2015

Kamajla napisał(a)

No chyba, że tak to już Ci darujemy ten żywy inwentarz... Podobno im dojrzalszy tatuś, tym inteligentniejsze dziecko
Panie w przedszkolu mają inną teorie... twierdzą, że Jaś (najmłodszy) najbardziej rozpieszczony z całej czwórki
a z żywego inwentarza to mamy kota Leona
Malgosik 07:56, 24 mar 2015

ana_art napisał(a)
skończyłam ciąć hortensję yuuuupi!!!!, przy ostatnich promieniach słońca dosłownie, potem siedziałam w domu i cięłam patyczki. Jutro będę robiła wysyłki. Dla łatwiejszego określenia którą stroną do dołu, patyki są przycięte od dołu po skosie strona która ma iść do góry na prosto

czyli jest szansa że dojdą do mnie Vanille Fraise
jak wystarczy
zapamiętam sobie, ostrym do gruntu
ja wczoraj też ścięłam moje mizerne Silver Dollar sadzone jesienią, bo miało nie być przymrozków, a dziś znów zmroziło...
makkasia 07:56, 24 mar 2015

ana_art napisał(a)
skończyłam ciąć hortensję yuuuupi!!!!, przy ostatnich promieniach słońca dosłownie, potem siedziałam w domu i cięłam patyczki. Jutro będę robiła wysyłki. Dla łatwiejszego określenia którą stroną do dołu, patyki są przycięte od dołu po skosie strona która ma iść do góry na prosto

Ana o kurcze tyle pracy dodatkowej z tymi patykami i jeszcze tak pięknie przygotowane Ana niesamowita jesteś
makkasia 08:00, 24 mar 2015

I czosnki i hortensje przesadzałam w stadium prawie kwitnące i jedno, i drugi dało radę
aaasiunia24 09:05, 24 mar 2015

ana_art napisał(a)
to rozplenica vertigo, niestety w naszych warunkach jednoroczna bestia

ale to kupujesz takich wielkich rozmiarów ja czy ona przez caly sezon wiosna-jesien tak duzo urosnie
Asiuniaa 09:51, 24 mar 2015

Danucha napisał(a)
Krokusy przecudne i cała reszta też. Przyrząd do cebulowych już nabyłam, były w Lidlu, pozostaje tylko sadzić

Tak krokusy Any przecudne - a kiedy był ten sprzęt w lidlu??? przegapiłam
malkul 10:00, 24 mar 2015

ana nie rozumiem tylko skąd się wziło to że to hortki tak blisko posadziłaś tych tuj? nie miałaś prawidłowego rozstawu podanego ? przeciez wiadomo jak aroslina jak rosnie i od razu sadzi sie wg wymagań.