Typografia ogrodu
07:24, 03 lip 2015
Ciesze się ze nieświadomie się przydalam
![]()
Ile czasu, trudu i poświęcenia wymaga stworzenie takiego ogrodu.
Szczęśliwi Ci, którzy mogą delektować się na co dzień obrazami namalowanymi przez naturę przy pomocy ludzkiej ręki.
Oby takich pięknych zakątków powstawało w Polsce jak najwięcej.
Pozdrawiam.

Dziękuję Vivo- Helenko
Tych nieproszonych gości współczuję, ale z niecierpliwością czekam na fotorelację! W sumie fajnie tak widzieć ogród od czasu do czasu - bardizej widać zmiany![]()

Na forum z karpami koi, chłopak pokazywał patent, doniczki od góry osłoniętę siatką jak się robi ogrodzenia. Ta siatka uniesiona nad doniczką z 8 cm, ryby nie mają jak dosiegnąć do żwirku
Corci i Tobie gratulujetrzymam kciuki za egzaminy .....ten widoczek cudo
![]()

![]()
Vivo, dziś przy deszczowej niedzieli oglądam letnie spojrzenie na Twój przecudowny ogród. Tym którzy mieli okazję w nim być zazdroszczę![]()
a mi się spodobała tym razem ta róża, napiszesz jaka duża ona jest docelowo? bo chyba doczytałam u Ani ASC że to Artemis i też się nią zachwycała.
I jeszcze mam pytanie o buki w Twoim ogrodzie- czy pryskasz je regularnie żeby szkodniki nie atakowały....ostatnio w szkółce wszystkie buki były zaatakowane przez mszyce, całe liście od dołu były oblepione na biało...fuj..i to mnie zniechęciło przed zakupem.
A poza tym mam niedosyt zdjęć
Dziękuję moja Mała Mistrzyni! Już zaczynałam się czuć jak zła macocha, co wygania na poniewierkę maluchy. A tak to poopiekuję się nimi jeszcze troszkę.