Co Stenka robi u Gierczusi ? No nic ... To Gierczusia ... Macham , nie poznałam pięknej pani ...sorki
A ten wyżarty korzeń to może nornica , choć ja się nie znam
W tym roku jestem kokochą w doniczkowych, każda doniczka inna, ☺. Ale stwierdziłam że mi to nie przeszkadza. W zeszłym roku miałam białe, i ładnie było, ale tak troszkę smutno. Dlatego w rym roku kwiaty różne, ale w kolorach biel, róż fiolet
Dawno temu sadziłam ... 4 lata ? hmmm ... Słońca ma dużo bo to strona południowa . W niektórych miejscach cieniują ją różaneczniki . Sadziłam co 35-40cm ... Rany , trudne pytania
Zdjęcie poglądowe
A dla wszystkich odwiedzających energetyczny liliowiec.
Choć szybko przekwitają i to nie mój kolor, a w szczególności nie przepadam za nim w ogrodzie, to teraz liliowce mają swój czas i dziś w taki szary dzień super rozświetlają swoim urokiem otoczenie.
Ivvvonko też czekam na efekty. Marzy mi się całe lustro wody w grzybieniach Obecnie jest tak Jolu też pozdrawiam i macham w imieniu psa Aniu z rajskiego zapraszam częściej i odpozdrawiam Aniu z dębowego lasu ciasno u mnie więc rh tylko dwa ale bardzo je lubię o tej porze Tak prezentują się dzisiaj Pozdrawiam Wszystkich zaglądających
Kwiatuszek na dobry dzień
Na jednej z lodek siedzialo kilka osob, ktoras z siedzacych tam pan zaczela spiewac piekna piesn w jezyku japonskim...( fotka powyzej) Usiadlam nad brzegiem, nigdy nie slyszalam czegos rowniez pieknego...Woda niosla glos, zaczelo zachodzic slonce, zbierac zaczely sie mgly...Polecialy mi lzy, piesc byla bardzo smutna, wrecz bolesna ale taka piekna...