Ewo,kiedyś kupiłam tą sosenkę z nazwą.Ale przeczyłam.I nie zapisałam i tyle.Etykieta wypłowiała.I teraz jak lobie wiedzieć co mam za roślinki nazwami to już nie wiem co to za sosnowa pani
Jeszcze trochę będzie mnóstwo innych kwitnących powojników.Paczki tuż tuz.
ale póki co - Powojnik atragene MAIDWELL HALL
Powojnik atragene Markham`s Pink
Do eksperta host.To mi jeszcez dużo, brakuję.Ale zajrzałam tam. Napisałam swój typ.chyba się zgadza.
Hosty jeszcze trochę to dopiero będą cudne, one dopiero swoje kolorki łapią
epnica dwupienna
Ja też lubię bratki.Pierwszy rok.( ze 3 lata temu) ,posiałam a teraz już same się mi wysiewają w różnych miejscach w tej rabacie z żurawkami.więc je zachowuję,o nawet ładnie sobie kwitną
Mam 5 jabłoni.Dwie kwitną obficie.Od 3 lat maja sporo pysznych jabłek.
Jedna trochę mało ma kwiatów ,po raz pierwszy.a malinówka, ma 7 lat i kwitnie chyba 3 kwiatkami. Czyli owocu jeszcze nie będzie i nie spróbuję
Lubię wszelaka różnorodność. chociaż jest parę grup roślin,że lubię bardziej, bardziej ,takich jak ; hosty, żurawki, liliowce,lilie,jeżówki, hortensje i powojniki, róże
A To taki liliowiec o pstrych liściach- fajniutki, prawda??
ciekawe jak zakwitnie :?
I obok jakieś ziółko. Kupiłam w ubiegłym roku,Posadziłam przezimowało się ,Ale nie pamiętam co to jest
Justynko bergenie dosadzę przy okazji kolejnych zakupów
Nie było innej brązowej trawy.Kupiłam buchannanii.
Pan się dziwił i uśmiechał, że taką trawę suchą chcę sadzić.Zaraz przypomniała mi się MirelkaCałą drogę powrotnę myślałam, że może ma rację. Jak je wyjmowałAm z auta to wystarczyło spojrzenie.Są śliczne
Może kiedyś w nie posadzę 3 trznieliny na pniu.hi hi.