Kochani, dziękuję za pomoc, doping i dobre rady, a co najważniejsze - wsparcie psychiczne. I nikogo nie obciążam odpowiedzialnością, prócz mojego sekatora, gdyby co
Dziewicą nie jestem, pierwszy niwaki też zaliczony. Oby tylko biedak przeżył tą całą rewolucję.
I jeszcze
Przed:
Po:
Bardzo mi sie spodobała doniczka Gosi -malkul,ale jak mi Gosia linka przesłała gdzie mogę ją kupic to mi się odechciało
Ale dzisiaj patrze w sklepie ...ładna ,prawie taka jak Gosi tylko kolor inny i jedno zero w cenie mniej
Oto ona
Świetny dobór tych bzowych fotek- zachwyciłam się i jeszcze ten bukiet na koniec naprawdę romantyczny....dbałość o każdy szczegół
...też czuję ten zapach....
...pozdrawiam
Już jestem. Czwarty etap - przycięcie góry. Niestety, nie mam dobrego tła, ogrodzenie będzie wymieniane przez sąsiada Trudno zrobić fotki. Słońce na dodatek świeciło.
Niektóre gałązki wchodziły na siebie, a chciałam je już zostawić. Piąty etap - ukrzyżowanie.
Trzy gałązki przywiązałam do patyczków wbitych w ziemię. Rozchyliłam trochę na boki. Normalnie podoba mi się.
Exotica kupowałam tylko w PL, głownie przez net. Na priv ewent mogę podesłać nazwę allegrowicza. Możliwe, że kupiłam też gdzieś indziej i nawet nie wiem że nie to co trzeba wyszło, ale tez netu były ok.
Kochana, mi to lata świetlne do wydawania katalogów, kompozycji etc. Staram sięczasem naśladować, ot co. A jak coś własnego stworzę to na pewno dam znać. Co do pomyłek to głównie czytałam o angelique, ale o EE nie pamiętam... może mi umknęło.
A co do kompozycji to ostatnio widziałam w przestrzeni publicznej połączenie tulipanów i stokrotek. Świetnie to wyglądało. Stokrotki białe, jasno różowe i fioletowe, tulipany też w takich kolorach. Zupełnie fajnie to wyglądało na dużej przestrzeni [np, rondo]
Bodziszki
Kosmosy wysiane w domku przed 20 marca mają pączki.
Barwinki mam w 3 kolorach ale ten zdecydowanie najładniejszy.
Zmasakrowane przez psa rh(lachsgold) zaczynają kwitnąć.
Witaj Monitko. Przeglądałam zdjęcia z ogrodowiska szukając inspiracji na realizację różanej rabaty pod domem. Bardzo podoba mi się propozycja z Twojego wątku. Mam ogromną prośbę, czy możesz podać mi nazwy roślin z tego zdjęcia? Rozpoznałam oczywiście róże, chyba lawendę, jeżówkę. Nie wiem co z resztą. Jeśli nie będzie Ci to przeszkadzać chętnie zrealizuję u siebie taką wizję z małymi zmianami.
Kiedy po pracy wraca się do domu i można siedząc na tarasie podziwiać takie miejsce, to od razu dostaje się powera do pracy!
Potrzebuję kilka godzin, żeby zapełnić ten zakątek z brzozami, roślinami, które już czekają w doniczkach - niestety czas to produkt deficytowy u nas i ciągle się to przeciąga, ale mi i mężowi i tak już się to miejsce niesamowicie podoba