Rododendronowy ogród II.
21:32, 28 maj 2013
Jeszcze raz obejrzeliśmy z M twoje królestwo rododendronowe
I wiesz co?? Nawet jak mi się po raz kolejny nie uda z rh.. to przynajmniej nie będę żałować, że mogłam mieć a nie mam
Ale pierwszy rok patrzę z optymizmem na ten mój eksperyment z rh na glinie
I co fotka, to krzyczę "O mój Alfredzik" 
I dalej nie wierzę, że mi taki urośnie ..hi, hi, hi... bo inaczej musiałabym przesunąć ścieżkę o 2 metry i wysadzić wszystko wokół
Z drugiej strony obserwuję przyrosty , tak przyrosty i zeszłoroczne i tegoroczne.. to zaczyna to być realne.... przyrosty maja od 10 do 20 cm.. w skali 10 lat.. jaje to średnio 1,5 metra.. to już prawie JA.
Niebieska rabata stała się celebrytką
A piwonia bordowa mia pączki, ale od początku są tej samej wielkości.. i też mam wątpliwości, czy zakwitną
Krzak rośnie łądnie, a pąki stoją 
Kalina jest piękna i najładniej wygląda wyeksponowana, moja stłamszona
Ale ja też tak lubię kupować..... za to w tym roku byłam tylko 4 razy w szkółce i ani razu w bylinowym..... raz z dziewczynami się spotkałam, 2 razy po bukszpany pojechałam, i raz po korę skoczyłam.... z tego tylko oraz nic nie przywlekłam do ogrodu
Co uznaję za sukces.. wyrabiam się 
I dalej nie wierzę, że mi taki urośnie ..hi, hi, hi... bo inaczej musiałabym przesunąć ścieżkę o 2 metry i wysadzić wszystko wokół
Niebieska rabata stała się celebrytką
A piwonia bordowa mia pączki, ale od początku są tej samej wielkości.. i też mam wątpliwości, czy zakwitną
Kalina jest piękna i najładniej wygląda wyeksponowana, moja stłamszona