Witaj Jolu, ojej jaki komplement ale na pewno to też zasługa światła nisamowite jak ogród zmienia się o różnych porach dnia. Widać to zwłaszcza po zdjęciach, mam sporo takich samych kadrów i niby to samo ujęcie, a jednak ogród ma zupełnie inny klimat. Osobiście uważam, że najpiekiej wygląda jak słońce jest ciut niżej - w godzinach popołudniowych.
Sama nie wiem
Lepiej zapytaj Martę zieloną
Moja nie zachwyca, słabo kwitnie bo rośnie w cieniu a kwitnie dopiero jak ma liście więc słabo te kwiaty widzę, nigdy też jej nie formowałam, jakoś jej wiele uwagi nie poświęcam więc i mi się nie odwdzięcza urodą
Ona ma inny pokrój od nigry, za to teraz ma piekne jasnoczerwone liście
Masz jakies zdjęcie tych z w.?.
Szałwia była bardzo ładnie ukorzeniona, kupowałam u Finki, mówiła, że można sadzić U niej zimuje w doniczkach. Mam nadzieję, że przetrwa. Trawki też bymn wsadziła, ale skazałabym je właściwie na pewną śmierć.
Mówisz, że zależy od miejsca...? Ta rabata nie jest zbytnio osłonięta od wiatru, myslisz, że może jej zaszkodzic?
To był szybki szpil ) tak sie u nos godo )) Syn mi powiedział zebym sobie darowała te foty bo co ONi Ci powiedzą ze gupi kolor? )) kolory sie zgadzają )))
Wiesz ona miała swoj kolor swietny taka butelkowa zielen i pomarancz przybrudzony szkoda było malowac ))))
Malowanie dyni zajęło mi 10 minut szybko schnie taka farba )) z fotkami 20 scia hihi a wianek tez by mi sie przypadał. Ja Ci zrobie dynie a Ty mi wianek )))) )) buziolki i dzieki /))))). Tak to Goldek R )))) moj Ci ON )