Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ren133"

Ogród w remoncie 10:09, 27 lut 2017

Do góry
Margerytka40 napisał(a)
Może pod tymi śliwami posadzić trzmielinę Emerald Gold lub Emerald Gaiety ,powtórzyć lawendę po drugiej stronie chodnika. Chyba wywalę te dwie sosny zaznaczone krzyżykami, ale co posadzić pod sosną niwakiem?

A dałabyś tutaj zdjęcie tego miejsca jeszcze?
Typografia ogrodu 23:17, 26 lut 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

Już jutro zapowiadają 11stopni na plusie i słoneczko
oby sie spełniło
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:06, 26 lut 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

No i jak Cię nie lubić?
da się
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:05, 26 lut 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

Amelka dziękuję bardzo za pochwały i ... że zawsze jesteś!!!
jeszcze trochę będę dopiero 3 sezon przedemną a mam zaplanowane 10
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:03, 26 lut 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

Usunąć uschnięte badyle ... i w sumie to już można to zrobić bo szałwia szybko startuje

Czyli przyciąć przy ziemi...tak?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:52, 26 lut 2017

Do góry
jankosia napisał(a)
Jak weszłam i zobaczyłam ile postów mnie czeka to stwierdziłam że są tylko dwie możliwości:

1) Planowanie rabat w toku i Renia właśnie się zastanawia nad wykopaniem stawu lub ogrodem wertykalnym

2) Renia zrobiła podsumowanie roku

Pięknie. Pięknie. Pięknie. Naprawdę podziwiam cię za ogrom pracy jaki włożyłaś i bezkompromisowość. Nie znam drugiej takiej osoby. Czasem możemy się nawet pościerać, bo inne ciągoty i tak dalej, ale dzisiaj chylę czoła najniżej jak się da Oglądanie miesiąc po miesiącu sprawiło mi wielką przyjemność. Dziękuję za takie piękne obrazy w ten bury czas
P.S. Pamiętasz jak ci Agata pisała żebyś ten poziom na fotach trzymała bo nam karki wysiądą? Chyba zapomniałam podpisać petycji, nie wiesz przypadkiem gdzie jej szukać?

Powtórzę jeszcze raz- pięknie

Pozostaje mi więc podziękować

PS a do planowania mam zamiar powrócić ... ale rozczaruję Cię stawu nie będzie
Typografia ogrodu 22:47, 26 lut 2017

Do góry
amelia_b napisał(a)
już nie ma wtorek i środa ma być ładna może coś podziałam

Już jutro zapowiadają 11stopni na plusie i słoneczko
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:27, 26 lut 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)

Tak jednocześnie zaczynałyśmy na O i porównaj mój ogród, a Twój - bez porównania. Coraz bardziej dochodzę do wniosku jak mam zmarnowany kawał ogrodu. No cóż może za kilka lat zrobię generalną nową rewolucję ogrodową

Ciekawa jestem czy Twoje tulipany nn w tym sezonie będą równie piękne jak rok wcześniej

Mirelko Mój jest inny i Twój i ... można by tak wyliczać ...
Myślę, że gdybyś zrobiła u siebie takie podsumowanie miesiąc po miesiącu byłabyś pod ogromnym wrażeniem Cóż to za wątpliwości Cię dopadły? ... naprawdę niepotrzebnie ...
Jeśli chodzi o tulipany nie dosadzałam ich bo niestety pozostały NN także nie liczę w tym sezonie na spektakularny efekt

Głowa do góry!!!
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:22, 26 lut 2017

Do góry
frezja napisał(a)

Reniu, jak z szałwią postępować? nie cięłam po lecie i co teraz?? jak czyścić?

Usunąć uschnięte badyle ... i w sumie to już można to zrobić bo szałwia szybko startuje
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:21, 26 lut 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

Ależ to miłe Mirelko Dziękuję I nie możesz tak mówić o sobie ... pięknie masz przecież))) Pamiętasz? jednocześnie zaczynałyśmy nasza przygodę na O

PS Na serio to były moje pierwsze cebulowe

Tak jednocześnie zaczynałyśmy na O i porównaj mój ogród, a Twój - bez porównania. Coraz bardziej dochodzę do wniosku jak mam zmarnowany kawał ogrodu. No cóż może za kilka lat zrobię generalną nową rewolucję ogrodową

Ciekawa jestem czy Twoje tulipany nn w tym sezonie będą równie piękne jak rok wcześniej
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:20, 26 lut 2017

Do góry
AsiaK_Z napisał(a)
Renia, po prostu słów brakuje Oglądałam i czytałam jednym tchem Kawał mega dobrej roboty Rewelacja

Normalnie nie wiem już co pisać ... czerwienię się i brakuje słów żeby dziękować ... Asiu
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:07, 26 lut 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

a szalwia kwitła w ubiegłym roku trzy razy ... jednak najpiękniej w czerwcu ... dwa pierwsze tygodnie przerwa i ponowne kwitnienie ... nie pamiętam kiedy zaczęło się trzecie ... i jeszcze sobie przypomniałam, ze troszkę mi chorowała (drugie kwitnienie) ale po topsinie nastąpiła poprawa ... i faktycznie zostawiłam ją bez cięcia ... oczyszczę ją w marcu.

Reniu, jak z szałwią postępować? nie cięłam po lecie i co teraz?? jak czyścić?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:02, 26 lut 2017

Do góry
anbu napisał(a)
Super podsumowanie Teraz wiem co w Twoim ogrodzie piszczy

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:02, 26 lut 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
to się dopiero okaże
Teraz popłynie morze pochwał i co ważniejsze słusznych. Ale ja mam nadzieje ze Ty sama jesteś zadowolona z tej tegorocznych prac i ze wiesz ze jest dobrze bardzo dobrze
swiatowo bym nawet powiedziała
WizytówkaCie nie ominie
Miła wzmianka dzięki

Jestem zadowolona ... wielokrotnie to napisałam w podsumowaniu ... do wizytówki mi jeszcze daleko a do światowego stylu jeszcze dalej ... ale dziękuję za wszystko dziękuję!!! ... i za ŚŚ bo mi umknęło
Buziaki
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:59, 26 lut 2017

Do góry
amelia_b napisał(a)
jak ty nie skonczyłaś to ja jeszcze nie zaczełam

No i jak Cię nie lubić?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:58, 26 lut 2017

Do góry
amelia_b napisał(a)
Rewelacja

Amelka dziękuję bardzo za pochwały i ... że zawsze jesteś!!!
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:57, 26 lut 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

spokojnie nie musisz szperać wiadomo zależnie od pogody

Napiszę Ci jeszcze, że wyjść z podziwu nie mogę - masz tak piękny ogród, dopracowany w każdym calu! Sama nie wiem, która rabata bardziej mi się podoba - w każdym razie wszystkie - w każdym centymetrze Nie zliczę ile razy wracałam do Twojego przeglądu rocznego - zapewne jutro przy porannej kawie znów wrócę Problem w tym, że przez to lista moich chciejstw wydłużyła się, że kartki brakuje

ps. Rabata szałwiowa ma coś magicznego w sobie - urzekła mnie bardzo - powiedź ona tak długo kwitnie - od czerwca i w przymrozkach jeszcze kwiaty dojrzałam

Nawet nie wiesz jak mi miło czytając to co piszesz ... sama przecież masz niesamowity ogród!!! Na chciejstwa nie poradzę tak juz mamy a szalwia kwitła w ubiegłym roku trzy razy ... jednak najpiękniej w czerwcu ... dwa pierwsze tygodnie przerwa i ponowne kwitnienie ... nie pamiętam kiedy zaczęło się trzecie ... i jeszcze sobie przypomniałam, ze troszkę mi chorowała (drugie kwitnienie) ale po topsinie nastąpiła poprawa ... i faktycznie zostawiłam ją bez cięcia ... oczyszczę ją w marcu.
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:51, 26 lut 2017

Do góry
sylwai napisał(a)

Ok,jakby co to Ci się jutro przypomne

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:51, 26 lut 2017

Do góry
Kawa napisał(a)
Reniu cudne podsumowanie. niesamowite ile pracy wykonaliscie w jeden sezon. podziwiam

Dziękuję
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:50, 26 lut 2017

Do góry
eee_taam napisał(a)
fajne kalendarium

a nie chciałas wykorzystać tych fot do wizytówki?

PS. miałam w zimie wizytówke zaczac skrobać ...ale jakoś mi zeszło ...i chyba znowu sie temat odwlecze

Dziękuję
Nie twierdzę, że kiedyś się nimi nie posłużę
A Twoją z chęcią obejrzę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies